- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horrich
csendes tag
Szevasztok
nekem is van egy kis problémám:
Van itthon nekem két vinyóm az egyiken volt a rendszer a másikon pedig a játékok mint a Steam meg gamék hozzá. Na már most én vettem új alaplapot a géphez meg miegyebeket és leformatáltam a rendszer vinyóját hogy újrahuzzam az xp-t hozzá. Ugye a játékok meghajtómhoz nem nyúltam megmaradt rajta minden csak ugye pár játék nemnagyon akar elindulni...na itt jön a gondom.
A steamet nemsikerült nomrálisan elindítanom de cseles voltam és azt az egyet letöltöttem és megint felinstalláltam
...sajna rohadtúl nem érzékeli a meglévő letöltött steames játékaimat mint pl a hl2 meg CS:Sou., hasonlók... Nagyon nemszeretném újraleőlteni őket mert ezzel a chelloval kicsit sokáig tart
.....
Van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...sajna rohadtúl nem érzékeli a meglévő letöltött steames játékaimat mint pl a hl2 meg CS:Sou., hasonlók... Nagyon nemszeretném újraleőlteni őket mert ezzel a chelloval kicsit sokáig tart
.....