- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Ma beüzemeltem rajta az SSHFS-t. Így, mint hálózati meghajtó elérhető a ketyere. Ezt vettem hozzá alapul: [link]
Így felmásoltam hozzá pár WiiU-s játékot, hogy megnézzem hogyan emulálja. Nem lepődtem meg, mivel láttam PS3-at is viszi a gép, de annál jobban örültem, hogy milyen jól megy. Kissé macerás beállítani billentyűzet, egér nélkül. Gyakorlatilag letöltöd a CEMU-t, kibontod valahova, azt felveszed mint nem steames játék, beállítod neki a kompatibilitás módot. Még Desktop módban elindítod, beállítod az XInput-ot vezérlőt és kész is.
Brutális ez a gép. Cyberpunk 30+ fps natívan kézben. Jojózik a szemem. Persze hozzá mond egy másfél órás üzemidőt is
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.Egy hibát vettem észre Desktop módban. A virtuális billentyűzetet a steam+x combóval lehet előhozni. Nos, ez van amikor nem sikerül. Ez Chromeba a CEMU letöltését igazi kihívássá tette. Utána meg a Steam kliens nem volt hajlandó elindulni. Visszalépve a game módba, crashelt az egész egy szépet és újra töltött. Utána meg visszalépve Desktopba ment minden ismét. Az a két D pados billentyűzet elég intuitív. Elég gyorsan lehet rajta gépelni, de nem ez lesz a fő discord trollkodos platform. Funkcionális, de nem kényelmes. Azért T9-re ráver fényéveket így is

Röviden hozza a gép az elvártakat és tényleg hihetetlen, hogy ennyi erő kézbe elfér. Ja és 5 percnél tovább üzemelve :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ford topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- LG LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Különleges élményre invitál az Apple
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- lMSI Sword 16HX B13VGKG 16" FHD+ i7-13700HX / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 2X 512GB SSD Legolcsóbb!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.
Cucuska2