- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Ford topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Építő/felújító topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Cucuska2