Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- aquark: Zsebszámológépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- ÚJ MacBook Air 15" Apple M4 10C CPU / 10C GPU / 16GB / 256GB - Magyar + 3 év garancia
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Cucuska2