Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrviceguy

    tag

    válasz agaron #4241 üzenetére

    Powerbank-nál ezekre érdemes figyelni (és ez értelemszerűen a töltőkre is releváns):
    - wh kapacitás ahhoz, hogy mennyit tudsz majd áttölteni a deck-be, rule of thumb az, hogy a WH kapacitás 75-80%-át át is tudja adni, a többi veszteség. A deck aksija 40.04wh. (mAh érték az nem releváns, mert voltage függő, hogy mennyit lehet kicsavarni belőle, de a watt-óra az független)
    - Volt x Amper értékek, amiket le tud adni a powerbank - a Deck elvileg 15v x 3A-t vesz fel ahhoz, hogy passthrough-ban tudjon működni, tehát hogy tápról menjen a deck, és az aksit csak töltse a maradékból. Ha gyengébb powerbank-kal töltöd, akkor nem passthrough-ban fog menni, és zabálod a belső aksi ciklusait, mert a powerbank az aksidat tölti, a deck meg az aksidról húzza ami kell neki, és az nem jó.
    - Nagyon sok power bankot reklámoznak 72w-106w-osként, de úgy, hogy két-három porton tud portonként max 12v 3A-t leadni - erre a fenti miatt kell odafigyelni nagyon.
    - Kábel - rating nélküli kábel simán lehet, hogy nem tudja stabilan a 45w-ot, mert feldugod, működik kezdésnek, de elkezd melegedni, ettől nő az ellenállás, és egyszer csak kapod az üzit, hogy gyenge a táp, nincs passthrough

Új hozzászólás Aktív témák