Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem a fenti vidi kamu, ha kínaiaknak közük van valamihez akkor az átbaszásra mindig jó esély van..
Számos oka van annak amiért a handheld és az x86 PC nem vagy csak nagyon kissé összeegyeztethető fogalmak és hogy miért nem voltak az eddigi kísérletek sikeresek.
Ezeknek a handheld gépeknek még most a Deck esetén is a desktop rendszer kívánta rengeteg teljesítmény az achilles sarkuk.
A deck az első aminek értelmes teljesítménye van, de még ezzel is lesznek gondok..
Nekem elég lesz, sőt nagyon tetszik hogy mit fog bírni
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
És ez nem is fog megoldódni ameddig a fogyasztásnak meg akkuidőnek alárendelve a dolgot igp-ben gondolkodnak.Ennek okán hihetetlen gyorsan avulnak, és lenyegében a játtszható játékok sora a megjelenésük előttre korlátozódik.
Ha valaki újabbakkal akar majd játszani a Deck-el én kb 1-1,5 évre tippelem ameddig elégséges lesz, aztán vége.....Bezzeg egy switch - bár nem tartom
sokra
- azt a gagyit amivel megjelent ma is hozza.
Azt is megkockáztatom hogy a Deck előbb fog kiöregedni mint a switch...Ezen felül további komoly probléma a desktop oprendszerek felülete...
Ezek bárhogy is nézzük perifériás kezelést feltételeznek, ezzel szemben ezeknek konzol szerű kezelőeszközeik vannak joystick stb..
A Valvenak kőkeményen kell dolgozia ha azt akarják hogy a Seam OS-al ez tényleg használhato legyen...
További probléma hogy ez PC-s gamereknek való a desktop mellé, de valljuk be ők pont nem kontrollerrel akarnak szenvedni javarészt....🙃Sok próbálkozást megnéztem magam is, de örülök hogy nem vettem egyet sem, pedig sokra mondtam azt hogy tetszik..
Nálam ez a Deck lesz az első amire azt mondom hogy hajlandó vagyok pénzt adni mert tetszik és életképesnek látom
De itt is kérdéses hogy a Valve sikerrel jár-e egy tapikijelző+joy-al vezérelhető oprendszer kapcsán.Összessegében szerintem érthető hogy eddig nem terjedtek el, és szerintem már nem is fognak.
De egy Razer cucctól nem is várnám el soha hogy megváltsa a világot.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
Cucuska2