- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.balazs.95 #71657 üzenetére
A San Andreast soha nem lehetett Steamen regisztrálni.
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #71537 üzenetére
Most komolyan, már évek óta arról beszélünk ebben a topikban is, hogy a freem@ilt el kell felejteni... A gmailnél meg legalább be tudod állítani, hogy ismeretlen helyről belépve küldjön SMS-ben biztonsági kódot.
-
válasz
Franky2Ster #71431 üzenetére
Vagy egy másik GMG accounthoz párosítottad azt a Steam accountot, vagy már egy másik Steam accountot párosítottál ahhoz a GMG accounthoz.
-
válasz
Pszihonaranc #71368 üzenetére
Biztos fogja olvasni a kormány a steamen...
-
válasz
Hunbeast87 #71293 üzenetére
Az accountokból is eltávolították? Gondolom nem, ugye?
-
válasz
aftercooler #70988 üzenetére
Ha be vannak regisztrálva a steam accountodra, akkor sehogy.
-
válasz
DrTechnoid #70909 üzenetére
Az igazi gémer soha nem uninstallál, egy játékot se.
-
válasz
DrTechnoid #70864 üzenetére
A dobozos játékok 99%-a nem aktiválható Steamen. 98%-a máshol sem. Persze nem feltétlen pontos százalékokat írtam.
-
válasz
DrTechnoid #70860 üzenetére
Az Oblivion nem kérd kódot telepítésnél, ezért nincs benne. Optikai meghajtó nélkül nem fogod tudni telepíteni. És mint ahogy már írták is, értelemszerűen nem steames.
Azzal sem érsz sokat, ha csak a telepítéshez kérsz kölcsön egy meghajtót, mert minden indításnál ellenőrzi a lemezt.
-
válasz
Franky2Ster #70303 üzenetére
Publikus a profilod?
-
-
válasz
Franky2Ster #69823 üzenetére
Melyik játék volt?
-
válasz
aftercooler #69640 üzenetére
Nem tudtok egyszerre ugyanazzal játszani, meg kell venni a másik accountra is.
-
Ehh, srácok most vettem észre, hogy már több, mint 1 kategóriába is be lehet tenni a játékokat. Ez mióta van így?
-
válasz
Franky2Ster #69412 üzenetére
Csak az a probléma, hogy Magyarországon nem vásárolható meg az a pack, amihez felhasználható a kupon.
-
válasz
BomiBoogie #69408 üzenetére
Telepítsd az összeset. Problem Solved.
-
válasz
Franky2Ster #69392 üzenetére
Hajrá, hajrá, menni fog!
-
válasz
Assimilator #69256 üzenetére
Shatter
-
A zenelejátszó és az új skin még a beta kliensben van?
-
-
Space Hack ingyenes 1 napon keresztül.
-
Red Faction Guerilla 0,99 Euró Steamen, eszméletlen jó játék, vegyétek!
-
válasz
Shepherdke #68723 üzenetére
Akkor valszeg elfogyott. Írj a supportnak, hogy szerezzenek kulcsot.
-
Hát én most próbálok magamhoz térni... ezt már én sem hiszem el.
-
válasz
eszement24 #68624 üzenetére
Ez a Steam topik, szóval ott.
-
Vegyétek a Spellforce-okat, le vannak árazva.
Csak egy ötösé' a szellforsz, csak egy ötösé!...
-
Szálljatok végre le starpeterről, vagy zárom a topikot egy időre! Elhiszem, hogy szórakoztató, de aki idejön, a Steamről akar olvasni.
-
válasz
Joe Swanson #68398 üzenetére
Kb 5 perc alatt buknál le.
-
válasz
razorbenke92 #68314 üzenetére
Igazad van, ez diszkrimináció volt. Vallási hovatartozástól függően, mutathat be állatáldozatot, rózsafüzért morzsolhat, meditálhat, esetleg leborulhat Mekka felé is. Köszi a helyreigazítást!
-
King´s Bounty: Collector´s Pack - 11,24 EUR
King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: Crossworlds
King's Bounty: Warriors of the North
King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire
Artbook
Soundtrack -
Oké, srácok, elég volt a bankkártyás témából ebben a topikban!
-
válasz
BomiBoogie #67810 üzenetére
Teljes alakos, fürdőruhás képet?
-
Most mindenki fejezze be a banki tranzakciókkal kapcsolatos témát! Fáradjatok át egy másik, ezzel foglalkozó topikba!
A következő ilyen hsz után törölni fogok.
-
válasz
starpeter #67566 üzenetére
Bankszámlát kell nyitnod, amihez igényelhetsz bankkártyát. A bankszámla havidíja változó, a legolcsóbbak pár száz Forintba kerülnek, havonta. A legolcsóbb bankkártyák éves díja 2-3 ezer Forint. De mivel nincs rendszerese jövedelmed, szerintem felesleges bankszámlát nyitnod, mert valószínűleg többe kerülne az egész, mint amennyit keresnél Steamen. Ráadásul ugye Steamről nem tudod levenni a pénzt.
Ja, és természetesen csak akkor tudnád használni a bankkártyát, ha van pénz a számlán.
-
válasz
Bluerainbow #67433 üzenetére
Már ne vegyél tartós tejet.
-
válasz
Hunbeast87 #67413 üzenetére
Én teljes áron vettem még amikor megjelent, és nem bántam meg, beletoltam 18 órát. És most már biztos, hogy még jobb lett. Persze nem tudom te milyen játékra számítasz, nekem bejött. Az biztos, hogy akkor még csak egy sandbox volt (valszeg még most is az), és e miatt nem is lehetett úgymond végigjátszani. Szerintem tetszeni fog, ha szereted a Populous féle játékokat.
Viszont az lehangoló, hogy még meg sem jelent a teljes, és máris csak ennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest