- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #85204 üzenetére
Szerintem vége van a nagy leárazások idejének. Nagy leárazásoknak értem azt, hogy a játékok úgy kapnak 70-80%-os kedvezményeket, hogy közben az alapáruk is a felére, negyedére esik.
És ezt előre lehetett látni, mert hosszú távon sok pénzt vesztenek ezzel a kiadók, fejlesztők, de a vásárlók is. Arra jó volt, hogy beindítsa a piacot, a zemberek rászoktak a vásárlásra, de hosszabb távon ez nagyon káros lett volna a piacra. Ja, most lehet kérdezni, hogy de miért, mindenki jól járt. Nem igaz. Stúdiók is szűntek meg, a piacot meg elárasztották a szemetek, a vásárlók nem tudják értékelni a jót, mert mindent kvázi ingyen akarnak. Még a jó játékok is sokszor minimális tartalommal jöttek ki, mert le kellett faragni a költségeket.
Most mindennek feljebb megy az ára, ami remélhetőleg a minőség javulásával is fog járni, a vásárlók meg megtanulják, hogy azt vegyék meg ,ami igazán érdekli őket, és nem csak a Steam fiókjuk méretét akarják hizlalni tovább. Utóbbi egyébként pont azzal jár, hogy a kiadóknak, fejlesztőknek megint minőséget kell produkálnia, a minőségi játékokat meg oly módon fogja jutalmazni a piac, hogy azokból fog több fogyni, mert sok és minőségi tartalom van bennük.
-
válasz
Hunbeast87 #84926 üzenetére
Oké, a Firefox volt a probléma, Chrome alól rögtön ment.
-
válasz
Hunbeast87 #84922 üzenetére
Ezt melyik keresőbe kell beírni? 1v7531
Van ott kettő is. És kell utána nyomni entert?
-
válasz
Hunbeast87 #84920 üzenetére
nem működik
-
Szálljatok már le végre a minimálbérről ebben a topikban, itt ez erősen off!
-
válasz
DrTechnoid #84695 üzenetére
Mondjuk van kb 10 játék, aminél kapsz extra példányt, az meg elenyésző.
-
válasz
Milo629 #84157 üzenetére
Borderlands sorozat? Bár kötöttebb, mint a TES vagy Fallout, viszont nagyon szórakoztató, és ha bejön, akár több ezer órát is beletolhatsz.
Még tudom ajánlani a Divinity 2: Developer's Cut-ot. Nem mai, de stílusában nagyon hasonlít az Oblivionra/Skyrimre. Ugyanez igaz a Kingdoms of Amalurra is.
-
Srácok, ez nem chat, ráadásul egy csomó offtopik hsz születik.
-
Az OFF-ot legalább tegyétek OFF-ba!
-
válasz
Sirandrish #82996 üzenetére
Nem értem a gondolatmeneted. A szerint, ha ketten használják ugyanazt a gépet, különböző accountokkal, akkor nem kaphatnák meg a kártyákat mindketten?
Azt meg végképp ne reklámozd, hogy más accountját használod, mert tilos, és letilthatják, ha megtudja a steam support.
-
válasz
Assimilator #82926 üzenetére
A dobozos játékoknál sincs kevesebb részesedése a kereskedőnek.
-
válasz
Assimilator #82916 üzenetére
Valószínűleg így van, viszont a Valve csak a saját játékainak szabja meg az árát.
-
Na akkor elmondom hogyan jártam pár napja.
Vettem 2 játékot PayPalon keresztül. A PayPal szépen le is vonta a lóvét, a Steam kiírt valami hibaüzenetet, hogy nem sikerült. Megnéztem PayPalon, ott azt írta, hogy elutalta a Steamnek a lóvét (a PayPal tuti, hogy jól működik ilyen szempontból).
Na, ez után nyitottam egy ticketet a Steam support felé, leírtam, hogy mi a helyzet, és kértem, hogy tegyék rá a 2 vásárolt játékot az accountomra. Persze minden részletet bemásoltam a PayPal utalásról. Másnap (!) jött a válasz, hogy csináljam ezt, azt, blablabla, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akkor megnéztem, és rákerültek a játékok az accountomra. Szóval ez után csak írtam a supportnak, hogy zárhatják a ticketet.
-
válasz
kriszpontaz #82693 üzenetére
Ilyet is ritkán hallani egy játékról manapság. Melyik rész ez? A New Order?
-
válasz
Assimilator #82623 üzenetére
Jó, de azért leírnád pár mondatban a lényegét?
-
válasz
Assimilator #82438 üzenetére
Nekem Visa Classicot és Mastercardot is mindenhol elfogadtak eddig, külföldön is, meg online is.
-
válasz
[Prolixus] #82250 üzenetére
Tegnap este nekem 5 óra alatt nem esett egy kártya sem.
-
válasz
JumboJet #81859 üzenetére
Hát azért nem nagyon tudnék olyan kiadót mondani, amelyik ontaná magából a játékokat. Az EA-nak is csak pár címe van évente, a Valve-nak több évente van 1, az Activison meg az UBI sem ontja magából a címeket. Lehetne még sorolni. Igen, sokkal több játék jelenik meg, de ez azért van, mert mindenki játékfejlesztéssel akar foglalkozni, és ma már nem kell kiadó sem, hanem felteszik Steamre.
Egyébként nagyon sok az off az utóbbi időben, ráadásul még offba sincsenek téve.
-
válasz
Ramoskaa #81815 üzenetére
Mindenképpen kell a vásárláshoz pénz az accountodra. Ha nem akarsz feltölteni, akkor adj el dolgokat az inventorydból (ha vannak). Vagy cseréled valakivel, de akkor is kell, hogy legyen valamid, amit el tudsz rá cserélni.
(#81816) HummeRC: jobb gomb a játék nevén -> Set Categories -> alul Hide this game in my library
-
Elárazták(?) az elővásárolható Beyond Earth Civilization kiegészítőt, 75%-os kedvezménnyel lehet megvenni jelenleg.
-
Mindenki nyugodjon le!
(#80451) b3ny: nem
-
válasz
vorosmarti #80433 üzenetére
Senki sem állította, hogy alternatíva lenne, hanem hogy mobil tokenként használhatod biztonságos belépéshez, bármilyen gépen/böngészőben is próbálsz belépni a Steambe.
-
válasz
vorosmarti #80426 üzenetére
Pont ezt lehet most már megcsinálni a mobil appal. A böngészőben belépésnél a mobil appban látott kódot kell megadnod (gyakorlatilag tokenként működik).
-
válasz
cskamacska #79115 üzenetére
De most miért takartad ki a neved?
-
válasz
Bigmasterl #78163 üzenetére
Viszont a profil másra ruházása tiltott, így legálisan nem adhatod el. Az adathordozót persze igen, de az használhatatlan önmagában.
-
válasz
noorbertt #78086 üzenetére
Nagyon gyenge a vga, azzal gond lesz: AMD Radeon™ HD 8330
A CPU meg ez: AMD FT3 Kabini A4-5000 Quad-Core
A proci még oké: [link]
De a vga az nagyon gyenge: [link]
Még a HD 6850 (ami már már lowend) is legalább 6x olyan gyors. Tippre minimum grafikával még elmegy pár nem túl régi játék, de ne számíts sok jóra.
-
Rendo84, aki felvett steamen, írjon nekem egy privátot itt, hogy tudjam ki az.
-
Age of Wonders III DLC jelent meg.
Nincs leárazva, de eddig 100%-so a megelégedettség vele. Drágának tűnik (20 euró), de az értékelők azt írják, hogy ez gyakorlatilag egy kiegészítő, nem DLC, olyan sok extra tartalom van benne, és még jobbá teszi az amúgy is jó játékot.
-
válasz
m.zmrzlina #77254 üzenetére
Az eddigi infókhoz még annyit hozzátennék, hogy sajnos előfordul egy-egy játékon olyan védelem (ez független a steamtől, a kiadó teszi bele), hogy csak X alkalommal engedi magát telepíteni és aktiválni. De az ilyen ritka, és általában feltüntetik a Steames adatlapján.
-
válasz
m.zmrzlina #77250 üzenetére
De eszedbe ne jusson nyilvános gépen belépni az accountodra, mert nagy eséllyel el fogják lopni.
-
válasz
kriszpontaz #76672 üzenetére
Alienware Steam Machine...
Olcsók lesznek, minden bizonnyal.
-
válasz
KisTücsök #76616 üzenetére
Csak az a játék ment a felhőbe, amibe a fejlesztők implementálták ezt a funkciót. Ha van egy játék neve felhő jel, az még nem jelenti azt, hogy a játékállást tölti fel, mert lehet, hogy pl. csak beállításokat ment oda. Jelenleg a játékok többsége nem ment játékállást felhőbe Steamen.
-
Van topikgazda, fogadjátok szeretettel.
-
válasz
#65537792 #76247 üzenetére
Na de nem találgat, hanem egy adatbázis alapján állítja be, amit a felhasználóktól gyűjt be. Vagyis megnézi, hogy ki, milyen módon állította be a játékot olyan konfigon, mint amilyen neked is van. Persze nem kell használni, én sem használom, mert ha elindítok egy játékot, úgyis első utam az options-be vezet.
-
válasz
#65537792 #76244 üzenetére
A játékban levő opciókat úgy állítja be, hogy a konfigodon megfelelően fusson a játék. Nem látom be, hogy ez miért ne működne (egyébként működik is). Persze ezt kézzel is ugyanúgy meg lehet csinálni, és azon nem segít, ha a gép a játékhoz szükséges minimum konfigot sem éri el.
-
válasz
BomiBoogie #75817 üzenetére
Lehetne, de azt mondták, hogy nincs meg a kiegészítők forráskódja.
(#75818) Diopapa: a keret alternatívája az üres, fekete képernyő lett volna.
-
-
válasz
aftercooler #75778 üzenetére
Csak olyan játékoknál menti, amelyeknél a fejlesztők beleépítették a játékukba. Egyébként úgy átlagban, talán a játékok 10%-a ment felhőbe.
Steam átfedés? Ha az overlayre gondolsz, attól nem függ.
-
És azt észrevettétek, hogy mi lesz, ha az "XXXX continuos hours" szöveg fölé viszitek a kurzort?
-
válasz
sirszevenap #75478 üzenetére
A bankodtól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest