- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #21608 üzenetére
A dolog úgy néz ki, hogy a játékban lockolva vannak deckek, és a deckeken belül lapok. Ha nyersz egy deckel, automatikusan unlockolódik egy lap benne, persze amíg van lockolt lap. A single player kampányban lehet unlockolni deckeket, bizonyos ellenfelek legyőzésével.
Na most pénzért is lehet mindent unlockolni, de a vásárolható paklik között vannak olyanok is, melyek nincsenek benne alapból a játékban, ezért meg kell venni, ha kellenek neked.
Azt hiszem, hogy eleve benne van az unlock szó azon deck DLC-k nevében, melyeket unlockolhatsz a játékban.
-
válasz
cskamacska #21599 üzenetére
Itt amikor egyedül ment, alacsony szintű robotok jöttek, és egyáltalán nem volt nehéz.
-
válasz
cskamacska #21557 üzenetére
Az indieknek sokszor ingyen biztosítja az ilyen lehetőséget a Valve (pl. a Volfire-nek sem kellett fizetnie a Valve-nak a Humble Bundle-k után, legalábbis eleinte így volt).
-
válasz
Mr.Csizmás #21554 üzenetére
De azért nem a kiadó, hanem az MSI fizetett.
-
-
válasz
Ilsyde #21522 üzenetére
Akkor vasárnap volt a hét első napja, sőt a világ elég nagy részén még ma is az, csak már nem dolgoznak.
(#21526) Zefír: meg kell várnod, amíg megjön a friss kód, addig nem léphetsz ki a kódkérő ablakból! Ez akár több óra is lehet, ha freemail-es email-ed van, mert az annyira rossz.
-
válasz
Bluerainbow #21494 üzenetére
Ez mi? Azt írta ki a Steam, hogy nekem már megvan, de persze cím nélkül.
Ahh, ha továbbmegyek, kiírja. Hacker Evolution. A lényeg, hogy én nem aktiváltam, mert nekem már megvolt.
-
válasz
TazLeacher #21415 üzenetére
Hmm, tényleg.
-
válasz
TazLeacher #21411 üzenetére
Van olyan változata is.
-
10db DOTA2-re lehet jelentkezni, elég jó esélyekkel.
-
válasz
Mr.Csizmás #21381 üzenetére
Igen.
(#21380) danih: több dolog miatt gondoltam, hogy regisztrálható. Egyrészt benne van ebben a listában, másrészt a GamersGate verzió biztosan regisztrálható Steam-en.
-
Az Amazonos Mount & Blade Warband nem regisztrálható Steam-en, ami meglepő-
-
10 db DOTA 2-re még kb 50 percig lehet jelentkezni elég nagy eséllyel.
-
válasz
Mr.Csizmás #21353 üzenetére
Meglepett, hogy engem kérdeztél, na meg épp sokat beszéltünk az Amazon új akciójáról, ami holnap indul, és ezt is árulják.
-
válasz
DeadBullet #21324 üzenetére
MS Flight Sim
-
Lol, nyertem egy DOTA2-t Steamgifts-en...
-
válasz
tupacamaru #21307 üzenetére
Meg a Blur is midweek, -75%!
-
válasz
freeknight #21291 üzenetére
Hmm, a Race07 szerintem nem Valve szervereket használ a multihoz, bár ki tudja. Ki tudsz próbálni egy nem Steam-es, multis játékot? Abból egyértelmű lenne, hogy a Steam vagy az oprendszer miatt van-e a probléma.
-
válasz
freeknight #21285 üzenetére
Mely játékokról van szó?
-
Serious Sam Complete Pack - £25.20 Steamworks
Serious Sam: The Random Encounter - €1.60 Steamworks
Serious Sam 3: BFE - £11.98 Steamworks
Serious Sam 2 - £2.80 Steamworks -
Napi deal: Ninja Reflex
(#21221) albert8: meg lehet próbálni, de úgy hallottam, hogy most már nagyon kicsi az esélye
-
válasz
lordjancso #21203 üzenetére
Nem 3D-s játékok, a Steam Overlay meg csak azok alatt működik.
(#21204) DeFranco: eljátszható, legfeljebb nyomsz egy lokális fájlok ellenőrzését arra a játékra, ami nem akar elindulni
-
-
Empire: Total War - 2.49 GBP (Steam-es)
-
válasz
lordjancso #21182 üzenetére
Igen, szerintem a tavalyi év FPS-e. De megossza az embereket, van akinek nem tetszik. Próbáld ki a demóját.
-
válasz
enginev3.0 #21073 üzenetére
Bármeddig.
-
Kane & Lynch 2: Dog Days - 2.99 GBP (Steam-es)
-
Jééé, most vettem észre, hogy van a Library-mban egy CS:GO. Hogy került az oda?
-
Red Faction: Armageddon™ - £3.74 (Steam-es)
Jó játék, megéri!
-
Sonic Generations - 7.49 USD (steam-es)
-
Metro 2033 - 2.49 EUR
Természetesen Steam-es.
-
Ha Faerie solitaire kell, itt most tuti kapsz (25.000 kulcs a fejlesztőtől!).
És tényleg nagyon jó játék, én már 40 órát játszottam vele.
-
Darksiders - 5 EUR
Steam-es
-
válasz
Mr.Csizmás #20815 üzenetére
Április 1.
-
Más is kapott az inventoryjába 66%-os Might & Magic Clash of Heroes kupont?
-
Csak Steamworks-ös és néhány egyéb játékot tudsz regszitrálni Steam-en.
Itt van egy hozzávetőlegesen majdnem teljes lista a dobozos játékokról: [link]
Ez a dobozosokra érvényes, bár a legtöbb digitális változatot is be tudod regisztrálni a listából, de nem mindet!A GamersGate-en vásároltak közül ezeket lehet beregisztrálni: [link]
Regisztrálható Green Man Gaming kulcsok: [link]
És még lehet találni pár ilyen listát, de ezek tartalmazzák a legtöbb ilyen játékot.
-
Spellforce Universe is le van árazva, 4.99 EUR.
-
Warhammer 40,000: Space Marine - 10.18 GBP
-
Homefront - 4.99 EUR
Dawn of War 2 Gold - 9.98 EUR
Dawn of War 2 - 4.98 EUR
Dawn of War 2 Chaos Rising - 4.98 EUR
Supreme Commander Forged Alliance - 4.98 EUR
Saints Row 2 - 4.98 EUR -
válasz
TazLeacher #20681 üzenetére
Adminként indítsd és úgy válaszd a szolgáltatás telepítését.
-
The Kings' Crusade Collection - 5.24 GBP
A Neocore csinálta, akik a King Arthur-t is elkövették, és Steam-en kell regisztrálni.
-
válasz
gyáliSanyi #20652 üzenetére
Hogy ne induljon magától? Azt meg lehet csinálni, de ha elindult, mindig kapcsolódni fog, ha van internet kapcsolat.
-
Van 3 Nuclear Dawn guest pass-om, ha valaki ki akarja próbálni a játékot, szóljon (3 naposak).
-
válasz
SQX_Barto #20605 üzenetére
De miért nem zippeled be az archiválni kívánt játék könyvtárát? Az is bőven elég.
(#20604) Pangelus: kulcsot csak venni, vagy másoktól kapni/cserélni lehet, de mindegyik kulcsot a shopból vette valaki pénzért. A ládák általában szinte semmit nem érnek, kivéve, ha megjelenik egy új széria, az általában pár napig elég kelendő, de akkor sem ér sokat. Amúgy jobban jársz, ha a TF2 topikjában kérdezel TF2 specifikus dolgokat, mert ott pontosabb válaszokat kapsz.
-
Srácok, tudom, hogy én kezdtem, de most már ideje lenne ejteni a tojásos témát!
-
válasz
Mr.Csizmás #20589 üzenetére
Olcsó a tojás a közértben.
-
Sanctum Collection - 4 GBP (Steam-en kell regelni, kivéve a soundtrack-et)
-
válasz
Agyzuzo #20551 üzenetére
Igen, csak ez a 2 DLC nincs benne a GOTY-ban:
Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: KoreaAmúgy rejtély, hogy miért nem, mert tudtommal ezek is a GOTY megjelenése előtt jöttek ki. Persze tévedhetek. Egyébként most készül az első kiegészítő a CIV5-höz, amiben már lesz vallás, meg kém is.
mod: igen, másfél hónappal a GOTY megjelenése előtt jöttek ki
-
válasz
Mr.Csizmás #20491 üzenetére
Nem. Csak azért linkeltem, mert van Steam oldala.
-
válasz
Bluerainbow #20481 üzenetére
-
Might & Magic Clash of Heroes féláron (Steam-es).
MM Heroes 6 is féláron van, de az nem Steam-es.
-
válasz
tupacamaru #20431 üzenetére
Azt mondod, nem hazudik a főoldalon a kiírás?
Up to 50% off the entire catalog.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest