- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Travelos
őstag
Érdekes, hogy az 1.2-es verziójú patch szerint az AI erősségét 140%-ig lehet állítani. Pedig nekem alapba 1.2-es a gámám, és mégse lehet 100% fölé húzni.
-
Superman
nagyúr
Szerintem konzultálnod kellene vele. Igaz neki Athlon processzora van (1800+ ha jól emlékszem), meg DDR ramjai. De azt gondolom, hogy azta drivert valami régebbivel kellene kicserélni. Szerintem próbáld kia a régebbi sorozat egy darabját, mondjuk a 4xx.xx sorozatot. Jobb fps-t produkál szerintem.
-
Superman
nagyúr
Egyik tagunknak az ETCC ligában GeForce 4MX 440-es kártyája van és remekül fut alatta az F1 Challenge. Tudom, hogy ez egy felülórajelezett, lebutított kártya (DX 7-es), de akkor is mennie kellene. Nem drivergond van ott? Milyen processzor és ram van mellette és milyen oprendszer?
-
Superman
nagyúr
Talán próbálj meg újabbat, hozzá fogsz szokni hamar. Ha meg nem mod kell, akkor ott a Nascar Racing 2003 és annak modjai Trans Am, illetve TPTCC. Ezek amolyan ''amerikai túraautók''. Fantasztikus élmény vezetni ezeket a kocsikat.
-
Travelos
őstag
A fene egye meg!
-
Travelos
őstag
Hát úgy látom törlés lesz a vége. Kár, pedig nem lenne ez rossz gáma, de nincs kedvem egyedül körözgetni 20 körön keresztül, meg lekörözgetni.
-
Travelos
őstag
Szerintem élvezetesebb vezetni, mint a TOCA 2-ben, de így elba**ni egy játékot ezzel.
-
Travelos
őstag
Na, senki nem nyomult vele?
-
Travelos
őstag
Valaki játszott már a Swedish Touring Car Championship nevű játékkal, nagyon szuper, de van egy bajom vele.
Max. 100%-ra lehet állítani az AI erősségét, de még így is az időmérőn a felvezető körömben jobbat megyek, mint a legjobb gép.
Nincs valami cheat vagy patch, amivel lehet erősíteni a gépet, mert így nem sok értelme van az egésznek??
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest