- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak youtube bölcsességre tudok támaszkodni, ezekszt nem annyira durva (100+W) azért, 70W körül azért megáll DC táppal. Persze ez is sokkal több, mint a mini 40W alatti számai és ha egy sovány napelemtábla és egy kisebb akksi áll rendelkezésre, akkor nagyon nem mind1.
Nekem ami komoly érv még a mini mellett, hogy kevesebb, mint feleakkora méretben és súlyban a standard-hez képest. Az hóttziher, hogy a tetőre nem fogom fixen felszerelni (január végén 110MÉRFÖLD/órás széllökésekkel jelentkezett be egy vihar, konkrétan autópályákról takarítottak el farönköket), a házból sokkal könnyebb a minivel kiugrani.
A feltöltési sávszél persze nem annyira szimpi, de aszongyák 4Mbps körül már elketyeg a zoom/elég lesz.
-
És még1 van, ha jól olvastam valahol, az ÚJ starlink kitek 1 óra ingyenes kapcsolattal érkeznek. Ennek elvileg elégnek kéne lennie a regisztrációhoz+beaktiváláshoz - bár továbbra is kérdéses, hogy nem futok-e bele BÁRHOL egy 2faktoros azonosításba, amihez pl működő telefonos hálózat kell. Ha csak net, mert pl a revolut app-ban jóvá kell hagyni az első fizetést, az okés egy ilyen konstrukcióban. Mivel nálunk egy roam kapcsolat havi 50 font, a használt kitek meg ha vannak is, alig olcsóbbak errefelé az újnál, érdemesebb újat venni...
-
. Angol fórumokon olyat olvastam, hogy az ember még békeidőben előfizet+beaktivál egy roaming csomagot, felfüggeszti, majd ha érkezik az armageddon, újraaktiválja. Ehhez az appjukba kell csak időnként belépni - azért erre kíváncsi vagyok, h 100% független-e a Földi telepítésű hálózatoktól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest