Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam
Nagyon király ez, mert keveri a cső jellegű pálya és irányított narratíva adta lehetőségeket a szabad világ adta előnyökkel, nagyon szuper (az egészet a történetmesélés / játék mechanika szempontjából nézve). -
Neurotoxin
őstag
Metroidvania az, amire gondolsz
Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy a "pályák" nem lineáris felépítésűek, nem mindig kapsz eszközt vagy segítséget, hogy végig tudjad magadat "verekedni" rajtuk. A zsáner sajátja, hogy folyamatosan vissza kell vándorolnod a pálya különböző részeire, hogy tovább tudjál haladni és teljesíteni tudjad a kihívásokat. -
myckey
veterán
Jó lesz, azt amit már egyszer megkaptunk, folytassák és bővítsék, szélpítsék stb....
Várós és előrendelős.
-
simauser
tag
Az első rész tetszett, két gondom volt vele, az egyik a harc: casual játékos vagyok, és nekem elég nehéz volt, néha story módig kellett könnyíteni, mert a közepén már egy-egy keményebb sima trooper is gondot okozott . . . . De ebből nem csinálok ügyet, amíg lehet lefelé skálázni, no problem
A másik, nagyobb gond a pályák felépítése volt. Világos, hogy valamilyen Tomb Raider jellegű dolgot akartak csinálni ( ennek a kategóriának van valamilyen külön veve? ), csak a pályatervezés szerintem sokkal gyengébb lett, nem sikerült élvezhetőre építeni őket.Pont utána játszottam a TR három részével, ég és föld a kettő, a TR fejlesztői nagyon vágják ezt a pályás témát, ahogyan beleépítik a sztoriba a pályát (vagy fordítva), ahogyan szépen "feloldódik" a pálya 3D-ben, hogy hová, hogyan, mikor lehet eljutni, nagyon profi.
-
Eversmann
aktív tag
Most akkor Unreal Engine 5 fut már alatta?

-
melega
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én már meg is vettem.
Fél évvel megjelenés előtt.
Az első részét imádtam. -
batman91
őstag
-
Gergello
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Első résszel is rögtön lehetett játszani Origin/EA pass-al vagy akárhogy hívták akkor.
-
shotika
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Én sokkal-sokkal jobb jatekot vartam anno. Nagyjabol a feleeig jutottam, de egyszeruen beleuntam.
-
Neurotoxin
őstag
+1. Valóban érdekes, amit írsz. A droidokat, flórát és faunát lehet csonkolni "varrás" mentén, egyéb előlényt, ha nincs mesterséges végtagja nem. A parent control-t nem merik beletenni, mert a lurkók előbb-utóbb úgyis kijátsszák, ha nem digitális copy, regisztrálnak egy másik accountot és kész...
-
Squirrel
őstag
Igen, abban lehetett

Amit irtam, az nem a rinyálás kategória, bár ha az ezt firtató kollegának ez rinyálás, hát sajnálom, hanem szerintem abszolut tárgyilagos megállapítás. Droidot, fémet, ajtót, Skywalker végtagokat, Ponda Baba kart, Dooku grófot, Darth Mault, Mace Windut ja és a wampát lehet csonkolni, de rohamosztagost vagy más élőlényt nem??? Legalább játékokban lehetne, legyen benne parent control vagy valami...
-
Neurotoxin
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Pedig visszaütögetni a sugárvetők lövedékeit, nagy móka!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az lehet, de azért az erősen közepes játékoknak se kéne vinnyogva tapsolni (hiszen akkor nem is erőltetik meg magukat jobban a készítők, és ez a vásárlói magatartás csak további erősen közepes játékokat szül a jövőben is).
Mert láthatóan az animációk még mindig jó 10 éves lemaradásban vannak, valamint a pályatervezés se lendült tovább a Playstation 2 érából. Egy akcióban nyilván érdemes lesz behúzni, és szerencsére erre nem is kell majd sokat várni, mert az első résznek is hamar beesett az ára. -
Televan74
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ezzel csak egy probléma van, a játékosok 99% nem érdekli amit ti itt ketten felvázoltatok.
-
Squirrel
őstag
Nem tudom, nekem mindig szúrja a szemem, miért van az, hogy szerencsétlen droidokat az összes SW játékban lehet szabdalni, az élőlények vágási felülete narancssárga (gondolom ez az izzó szövetet, ruhát jelzi), át is megy rajtuk szépen a sugárpallos
viszont valamiért (PG 8??) nem akarnak darabokra esni. -
Televan74
nagyúr
Nem rossz, és talán még erőgép sem kell hozzá.
-
BoneDragon
veterán
Hát igen, ez előrendelős...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy a "pályák" nem lineáris felépítésűek, nem mindig kapsz eszközt vagy segítséget, hogy végig tudjad magadat "verekedni" rajtuk. A zsáner sajátja, hogy folyamatosan vissza kell vándorolnod a pálya különböző részeire, hogy tovább tudjál haladni és teljesíteni tudjad a kihívásokat.
A másik, nagyobb gond a pályák felépítése volt. Világos, hogy valamilyen Tomb Raider jellegű dolgot akartak csinálni ( ennek a kategóriának van valamilyen külön veve? ), csak a pályatervezés szerintem sokkal gyengébb lett, nem sikerült élvezhetőre építeni őket.

na, ebben lehet szabdalni
viszont valamiért (PG 8??) nem akarnak darabokra esni.