Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
gerisz23 #8915 üzenetére
Elmehet a francba
Mondjuk ha nagyon raallnek tudnék csinálni én is 10 milliárdot 2-3honap alatt de engem ez annyira nem érdekel,egy ideje csak arra figyelek hogy a meglévő 3 milliárd ne fogyjon,szóval nem nyulok sokmimdenhez,csak ha akarok valamit megveszem aztán visszateszem az árát,most is ez volt a hullu builddel,ez is benne volt 300ba már vissza is raktam,előtte meg a nicor is benne volt ,500ba azt is visszapakoltam már,craftos fegyok lesznek combosak majd,amit akarok kb 300m lesz tactra alsó hangon,aztán jöhet az eng meg a sci..1milliardba benne lesz kb,ezeket akarom most előre megalapozni így nem fogok végülis költeni semmit,de mégis megint minden fullos lesz.Amúgy ma mielőtt Bejottem vettem 7m-ért egy wide arc disruptor dhc-t,accx2 dmg,visszraktam exre olcsón, ha nem megy el elleszek azzal is októberig,de van fent egy wide arc accx2 crtd rapid dhc,arra beneveznek,de a 170m..Ja meg láttam turn-ös rcs konzolt
+85% turn rate egy konzolba,plusz amiket még adnak ugye a craftos eng konzolok.De van turn-ös sci konzol is,+42.5% az is,meg shield capacity,particle skill,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Riasztó topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest