- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Robokutya #5680 üzenetére
Mas a grafikus motor mas a megjelenites.
Peldaul a STO egy arcade szeru MMO, az Eve Online meg inkabb szimulacio.
Raadasul STO-ban nincsenek titanok, mint eppen az Avatar (aranyszinu gomba formaju hajo a kepen), vagy eppen felette nem messze az Erebus (zoldes szurke szinu gallente titan) az Eve Onlinebol. -
-
John_Doe
senior tag
válasz
Robokutya #5603 üzenetére
Ha a "szétnyílós effekt" kell akkor mind a 3 Dreadnought kell neked vagyis az 5000 zenes 3as pakkot vedd meg és mind a 3 konzol fent kell hogy legyen azon amit használsz. A 3 konzol közül az egyik azt csinálja hogy ha aktiválod álcázva is tudsz lőni 10-15 másodpercig, a másik ha aktiválod egy másodlagos pajzsot aktivál ami egy 20000 pont értékű pajzs maximum 45 másodpercig utána eltünik, a harmadik meg passzív konzol ami "csak" annyit csinál hogy álcázva is fent marad a pajzsod.
Aztán jönnek a szett bónuszok ha 2 megvan akkor egy kis plusz fordulást kapsz ha mind a 3 megvan akkor van a "szétnyílós" Thalaron fegyver de az 12 másodpercig tölt aztán lő.
Elvileg az enginek a Falchion való a háromból. -
TommyGun
őstag
válasz
Robokutya #5577 üzenetére
Nem skillre gondoltam, ToRban az egyik legjobb dolog az volt hogy mint itt voltak társaid, mint itt BoFFok.
De ebből az egyik mindig veled ment harcolni a sinlge részeken, mint egy combat pet, és mint a ground küldiken voltak képességei tudtad irányítani és öltöztetni is, meg egy kis talentje is volt. Nagyon jópofa volt tápolni őket, nem csak magadnak kelett jól felöltözni hanem mind az ötöt tápolni kelett.
Ha itt is jöhetne velem egy support hajó mondjuk mindig egyel kisebb rangú az elég jópofa lenne. Nyilván ehhez a küldiket is skálázni kellett vólna, csak úgy szembe jutott.
Jah és csoportos helyekre is lehetett vinni magaddal, ha nem volt meg a full csapat akkor elő tudtad szedni és helyettesíthette az egyik playert, nyilván nem olyan jól de jobb mintha nem tudtok lemenni
Volt Kb 5 társad fokozatosan küldikkel csatlakoztak hozzád, mindegyik más volt, dps healer tank. A másik 4 aki nem tudott veled menni azokat meg el tudtad küldeni nyersanyagot farmolni, tárgyakat szerezni, craftolni, repuzni, mint itt a DoFF rendszer. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #5481 üzenetére
szerintem nincs akkora közönsége hogy egy ilyen csoportnak legyen létjogosultsága.
winter eventes ruha szerintem biztos nem lesz, mivel az nem zen store-os. csak olyan cuccok lesznek akciósan, amik zen store-ból elérhetők. a borgos tribblit is valószínűtlennek tartom. ráadásul nem is valami nagy durranás az a dög. alap hajók, plusz ruhák várhatók.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Robokutya #5475 üzenetére
Na akkor. A héten van egy ajándékosztási akció. Hétfőtől péntekig (vagyis 5 nap) minden este nagyjából 7kor (magyar idő szerint) megjelenik egy hír a hivatalos oldalon hogy mi az aktuális ajándék amit onnantól kezdve másnap este 7ig (a következő hírig gondolom) mindenki ingyen megkaphat a c-store -ból. Egészen pontosan az adott dolog ára ez idő alatt 0 zen. Most pl a DS9 egyenruha van ajándékba. Úgy kaphatod meg ha egy arra jogosult karakterrel (vagyis most egy FED karakterrel) belépsz a játékba és a c-store-ban megkeresed és megveszed 0 zen-ért. Minden ajándék account-ra érvényes vagyis egy acc-al csak egyszer kell kivenni.
A hétfő kedd napra jutó ajándék CSAK FED-es karakternek érhető el. Szerda csütörtök péntek hajók lesznek (ezt ígérik) és ezeken a napokon 1-1 FED és KDF hajó lesz elérhető. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #5446 üzenetére
biztos mert nem jársz mirrorra. még fix csapat nélkül is pár nap alatt megvan az 50-es szint, ha az ember figyeli a mirror eventet, és tolja is rendesen.
a sztori-küldetések az teljesen más téma, ahhoz tényleg hetek kellenek, de hogy őszinte legyek, én csak a fő karakteremmel toltam végig őket, a többinél már nem volt semmi motiváció. a csapatorientált küldik (STF, satöbbi) sokkal izgalmasabbak, nehezebbek, és érdemi reward is jár értük. -
John_Doe
senior tag
válasz
Robokutya #5409 üzenetére
Ez ha jól emlékszem a kapitányi jacht megfelelője lesz a romulánoknál, vagyis egy komp amit az kap meg aki legalább 400 napot előfizetett. Jönni fog hamarosan a többi veterán reward is mint pl. az egyenruha,veterán hajó ezek már triblin ott vannak.
Szerk.: Az eredeti kérdésre is válaszolva. Nincs semmi más amit érdemes farmolni.
-
Jakuu
őstag
válasz
Robokutya #5299 üzenetére
Csak lebegni kell erte, viszont azt 25szor, ha pedig tobb karod van megtobbszor.
Monjuk allitolag lobi kristalyert is lehet kapni ilyen Lohlunat pearlt, csak nem hiszem hogy nagyon megerne.
Valami 2-5 gyongyot ad allitolag egy lobiert. Ami azt jelenti ha hosszucicire vagy teve akkor az a legrosszabb esetben 500 kristaly. -
Wolverine
félisten
válasz
Robokutya #5253 üzenetére
Ez egy Risian Corvette. Egyéb kérdés?
-
John_Doe
senior tag
-
-
Jakuu
őstag
válasz
Robokutya #5067 üzenetére
Az hagyjan de az STF-ekbe is csunyan belenyultak.
Kristalyos STF-et tegnap ota lehetetlen megcsinalni, mert small shardok nelkul is 97% ala nem lehet loni ugy gyogyitja magat. Ha egyszeruen egyaltalan bejut valaki az STFre, mert olyan nyugje is van, hogy kiwarpoltat a bewarp utan sokszor es nyomhatsz ra ujra a PVE szekciora kikeresni a kristalyos STF-et.A Infected: Conduit eliteben, a gombok mar uber gyorsak es keringenek ki lotavbol, felorat kell szenvedni az egesz kuldivel, ami 8 perc alatt siman lezavarhato volt. Arrol nem is beszelve, hogy a Nanite Sphere-k kb 10 sec alatt elkezdik javitani a generatorokat es nem akarmilyen modon egy szaros Nanite Sphere feltolja 100%-ra egyedul pillanatok alatt, meg ha 5en lovik a generatort akkor is.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Robokutya #4999 üzenetére
Az alap csomag két hajót tartalmaz egy tier 1 és egy tier 5 járgányt. Ha a tier 1-es hajóról van szó amit nem tudsz kinyitni akkor nem kell neki level 10. Ott ugyanis már egy újat fogsz kapni mint mindenki más.
Igaz nekem fogalmam sincs a dologról mert nem vettem csomagot de azt olvastam hogy megkapod dobozban a hajót (gondolom úgy mint a második szülinapos odi/bortas esetében volt) és csak akkor tudod kinyitni ha megvan a szint amit kér. Viszont a doboz részletes leírásában le kéne írva lenni hogy pontosan level menyi.(Tudom cryptic-töl nem mindig lehet elvárni ezt.) Ha ez megvan tessék panaszkodni a fórumon mert a z-storos cuccokkal gubanc van a romulánoknál azt láttam pár hozzászólásban.mod.: Még valami írják fórumon hogy a vásárlás érvényesítéséhez küldtek egy mail-t. Abban van egy link amire el kell menni vagy ide kell elmenni
Starter pack
https://billing.perfectworld.com/stostarter/complete
Legacy pack
https://billing.perfectworld.com/stolegacy/complete -
FireKeeper
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz
Robokutya #4914 üzenetére
Igen, ez lesz a holnaptól eső új lockboxban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #4849 üzenetére
persze, meg lehet venni mindent külön is, ami benne van a legacy pakkban meg a starter pakkban (kivéve a title-eket asszem), csak összességében olcsóbb, ha a pakkot veszed (bár nekem nem kéne minden hajó belőle). valszeg a T1-4 hajók 1000-2000 zen között lesznek, a T5 hajók 2500 zen áron, a Hapax meg szerintem pakkban lesz 5000 zenért. szóval várhatóan az árok tök ugyanúgy alakulnak majd, mint a fed/kdf oldalon.
-
Konfigos
őstag
válasz
Robokutya #4737 üzenetére
Gondolod hogy tudná értelmezni az angolod?
#4738: Sejtettem hogy szemet szúr majd valakinek,majd mérek egyet hogy mennyit vesztek vagy nyerek ha nincs ott,egyébként az az egy konzol amiről még lemondok a dpsért.
Amit sajnálok igazán hogy apból nem lehet venni XII-es acc2 crth vagy hasonló dhcket(miért?!). Azért az nem jönne rosszul.Azóta leszedtem a volley III-at is és rapid III ment a helyére,lehet leszedem a volley II is és megy a helyére egy bo III,a boII helyére megy egy volley I,bár pont ma voltam klingon scouton,egy alpha pattern plusz omega pattern,egy fegyver akksi +volley II és ledaráltam 4 egymás mellett álló neghvart pikk pakk,érdemes lenne mégnézni mennyit vesztenék ha csak volley I lenne és inkább BO III.Bár továbbra is hulladékokat hoz össze az overload nekem..Átlagosan 18-25k,néha van egy 30-35k-s de kb ez volt a max eddig,sajnos.
-
looser
addikt
-
madgie
titán
válasz
Robokutya #4698 üzenetére
Az Orb Weaver vagy a Recluse Carrier, amire te gondolsz, de ezeket is Sci-nek vedd meg.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Robokutya #4678 üzenetére
Az a normál telepítő de töltögesd csak. Tesztelni meg anélkül is lehet a triblin ITT lehet feliratkozni elvileg..
Szerk.: Mármint lehet majd tesztelni eddig csak az új UI meg a klingon tutorial egy része van benn. Ja meg a nukara repu de arra még csak korlátozott számú markot lehet szerezni, -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Robokutya #4655 üzenetére
már mondtam, ha nem tetszik, nem kell elite-re menni. ez mindig benne van a pakliban ha nem előre szervezett csapattal mész. szedjél embert STF chat csatornáról vagy menj a flottatagjaiddal. de már kicsit unalmas ez a hattyú halála amit sokszor letolsz itt a topikban, mintha te lennél a nagy hibátlan taktikus STF veterán
-
Konfigos
őstag
válasz
Robokutya #4647 üzenetére
Nem hiszem hogy a reward szó annyira nehéz lenne
Meg már párszor találkozhattál vele a játék folyamán,ha esetleg mégse a képből is látszik hogy mit kapsz,1000 fleet mark,50.000 dili stb.Kb 20 óránként ad egy tüskét amit bele kell tenni a reputba lévő event-be,asszem 14 nap után(14db tüske) megkapod a rewardot.STF-ek között tudod inditani mint egy normális stf-et,de ez elite inkább nem normál,vigyázz,nem szivarok jönnek majd
Bár én pukkanás nélkül meguszom általába,de nincs is egy csoda breen hajóm
Leradírozod őket azzal,első hely a zsebedbe! Első hely után 2db lila cuccot is kapsz,második után egyet,és így tovább..
Érdekes flottába lehetsz ha ott ezt a lehetőséget nem használja ki senki
-
Wolverine
félisten
-
FireKeeper
nagyúr
-
-
DonCapello
tag
válasz
Robokutya #4555 üzenetére
Mi tegnap mentünk Khitot egy flottással, egy pug be se lépett, a két másik meg síkhülye volt, az opcionálist kb. rögtön buktuk, keringtek mint gólyafos a levegőben, ráadásul két sci volt, az egyik sovereignben... :| Mi pedig egy sci (én), egy tactical - ezzel alapvetően nem volt gáz, ő szétlőtt mindent relatíve gyorsan, én meg életben tartottam, teljesen rendben volt. Mondjuk ha a probeokat nem bukjuk be, 15 perc alatt akkor se végeztünk volna, valami 35 perc volt -.-"
-
madgie
titán
válasz
Robokutya #4487 üzenetére
1: ugyanúgy hibáztál, mint ők, sőt. Te engedted el a szivarokat.
2: ne menj akkor ISE-re. szinté na te hibád.
3: ez szomorú, de pugin benne van sajnos a pakliban. ez ne ma te hibád
4: körülbelül 10 másodperc (!) hátulról kinyírni mindkettőt, scatter volley, tac team, mindenféle attack pattern és egyéb sebzésnövelők. gyorsan átnyomod az engine powert maxra, mikor már csak 11 km-re vagy tőlük ,akkor vissza fegyverzetre és kész. persze becsúszhat, hogy így is ellógnak, de ilyenkor ne ma za válasz, hogy kihívod a kockákat és lelépsz, hanem az, hogy elnézést kérsz. akkor is, ha ők hagytak egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest