- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Kisebb vállalati buli volt, tehát most kicsit nem vagyok toppon... Mit kell ezért csinálni? Szerencse kérdése, hogy megkapom? Mert valami olyan szöveget kaptam tán, hogy köszönik, hogy rétveszek a versenyükben.
"To enter our competition, simply complete the form below by Tuesday 18 February.
Winners will be drawn at random and sent their code by email. Gold Prize winners will be asked for their postal address for shipping of the limited edition badge.
Thank you for entering our competition. Good luck!" -
gabor7th
addikt
"húztam fel,az nekem kicseszett nagy kudarc volt ha nem én lettem az első."
És már nem megy olyan jól? "Két másodperc alatt kinyírnak."
Igen, amúgy még régen amikor párszor mentem PVP-n voltak akik nagyon hamar kilőttek mindenkit. De akkor még sokkal gyengébb voltam, de úgy láttam, oda csak maxos hajóval érdemes visszatérni.
Ez amúgy free for all, vagy klingon vs federation és a Kollektíva?
-
Igen, meglett, a hajók között volt, rászűrve már megvásárolt volt és ki tudtam szedni. +1 hajó jól jön az Admiraltynál mindenképpen.
Tényleg, azt nem lehet valahogy auto módban tolni? Mint pl: a Doffoknál simán választod a küldetést és mennek, itt meg ugye válogatni kell a hajókat.
-
Nem jutottam előrébb. Traitekig nem jutottam még el, mármint láttam, hogy van, de ezen túl passz, egy milliárdom meg sose volt ebben a játékban.
Tényleg fájóan kéne valami newbie guide ebbe a játékba.
A mostani eventet viszont fixen csinálom, azzal nagyon nem lövök mellé.
-
gabor7th
addikt
Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, mert én arról beszélek, hogy amikor ráviszed a nyilat a konzulra és mutatja, hogy minden extra egyéb nélkül mennyit sebez egy lövésre. Ha bonuszokat aktiválsz több száz százalékkal erősebb lesz a szuperfegyver. Ha nem számítjuk a szuperfegyvert is brutálisan sebez már és még nincs is maxon. A storyban is ezzel aprítják a kollektívát és voth-ot és mindenki mást, az Iconiak adták a know-how-t és nincs ennél erősebb hajó a storyban se. Persze más hajók is szupererőssé tehetők, de ha minden hajó maxra lenne húzva, megint ez lenne a csúcson.
-
gabor7th
addikt
Nem tízezer sebzés, hanem több tízezer, alapból, bármiféle rásegítés nélkül, a bonuszok rá még azután jönnek, amik ezt még baromira megemelik. Nincs ennél erősebb szuperfegyver. De igazából anélkül is nem kell egyáltalán félteni, úgy pusztít, hogy öröm nézni.
Nem vettem még olyan hajót, mert arra várok, hogy legyen slot akció és abból vennék sokat az új karaktereimnek. Az a hajó végül nem lett C-store-os, így nem lett instant vétel, de majd nyitogatom a borg ládákat... egyszer majd nekem is lesz.
-
L3zl13
nagyúr
-
-
gabor7th
addikt
Most csak kulcsra meg azzal kapcsolatos dobozokra, meg talán még pár más dolog.
A Holdon levő TFO is elég forradalmi... űrhajókkal földi mozgó cuccok ellen.
Viszont nekem az fura, hogy nem kapott cím nevet a két single küldetés, talán ez csak ilyen ideiglenesen lesz kint. (Simán csak featured episodes a neve tán)
Mindesetre Seven Picardos külsejét már megcsinálták, nem lepődnék meg ha lennének Picard részek hamarosan és ő benne lenne.
-
-
John_Doe
senior tag
Ez benne volt a hírben amit itt te linkeltél.
"Furthermore, two new crafting options are available: Two Omega Fragments can be combined with varying amounts of Refined Dilithium to produce [Mark] and [Rarity] variations of the Omega Upgrade. These new variants focus entirely on improving item Mark or Rarity, respectively, making them ideal for players seeking specific avenues of upgrading their equipment." -
Majd kifotózom a hajó listát, mert én nem láttam ezeket a hajókat, pedig van azt hiszem
3 65ös karim. Admiraltyhez meg jól jönne a plusz hajó.Kampányokból melyik a jó? Az alapot már kicsit unom, hogy őszinte legyek, plusz ugye a földi harc annyira nem is acélos az űrharchoz képest.
-
Huh köszi, ez csak ilyen bedobált cuccos, de pont olvastam, hogy nem éri meg keverni a különböző sebzés forrásokat, szóval azok is cserések majd.
Néztem, utasokból van már 20. Abból, akinek kevés a skillje, azt vágjam ki a csapatból?
T6-ot még nem mertem kiváltani, nehogy megbánjam. Kinézet alapján a palacsintasütő az palacsintasütő, bár van az egyik karimnak egy Dyson Science Destroyere- az bejövős formára, csak a lila ledsor nem kéne
. T6ból Store alapján Andromeda Exploration Cruiserem van más semmi, szóval lehetne választani. Igazából azt sem értem, hogyha a hajók típusát is lehet változtatni 1-1 karakternél, a Boff is választható, ami mi adja a különbséget mondjuk 1 engi és egy tac között? Vagy egyáltalán különbség?
-
John_Doe
senior tag
Szétdarabolt QR kód ami ide vezet:
[link]
Ami végül meg ide:
[link]Szóval eddig 3 van.
ENCODED TRANSMISSION 1
ENCODED TRANSMISSION 2
ENCODED TRANSMISSION 3 -
Ha jól értem 30 nap alatt 20 dailyt kell megcsinálni, de érdemes a többit is a dili reward miatt?
Ne röhögjetek ki, de honnan ismerem meg, hogy melyik karakterem engie, sci vagy tac?
Jól sejtem, hogy a színkód alapján úgy jönnek sorba, hogy tac, sci, tac, sci, engi, engi?
Van amúgy valami nagy jelentősége manapság, hogy melyik mi vagy igazából "csak" a hajótípust befolyásolja? -
Magam részéről nagyon város lenne egy új játék. Küzdök ezzel az MMOval, mint malac a jégen, pedig csípem a Trek világát, de még mindig nem látom az endgame-et, hogy miről szól, mit kéne csinálni, plusz RDR2 miatt kicsit lemaradtam az eventekkel is, így a T6-ot is bukni fogom. Annyira furcsa, hogy itt semmi kézfogás nincs, hogy mit kéne csinálni.
-
gabor7th
addikt
Amikor a Juggernaut-ot mutatják, hogy promoció van és lickboxban meg lehet venni, azzal a szöveggel nyomatják, hogy szerezzük meg és derítsük ki, hogy lehet, hogy ez a hajó egy normál hajó több éves energiafelhasnálását használja el egy lövésre vagy valami ilyesmi... Ez az a hajó amit mindenki szeretne, ha igazán nagyot akar ütni.
Más... amit kaptam két tippet, hogy mik lehetnek azok a villógó valamik... a leírásuk alapján tán más, mert azt írják, hogy pl. az egyiknél csak a torpedóknál van garantáltan olyan hatás, én viszont folyton energiafegyvereknél látom, a másik meg tán csak átirányítja másokra az energiát. De majd játékban is megnézem.
-
gabor7th
addikt
Ami a Picard sorozatot illeti... Arról is nagyon sok rosszat hallottam. Például, hogy a Discovery miatt módosítanak rajta, elég kellemetlenül. Meg, hogy... kiderül, hogy Picard rombolja szét az egész Federációt tán... Sok nem megerősített hír. Amit viszont maga a színész mond:
Állítólag az aktuál politikát csempésznek ebbe is (Trump, Brexit) és a hangulat olyan nagyon sötét lesz, hogy azt lehet mondani, hogy a Next Generation sorozat többé nem létezik, mert ez ellentéte lesz hangulatban. Szóval Star Trek a remény hangulata nélkül.
Magyaroszágon erről annyira nem beszélnek, de sok sorozat halálát, vagy durva visszazuhanását okozza ez a hozzállás, hogy inkább egy ideológiát nyomatnak mint jó történetet. Pl. Dr. Who
-
gabor7th
addikt
Ez egy előre beépített cucc benne, nem konzol. Juggernaut Array. Sajna nem tudod máshova beépíteni, meg kell szerezni hozzá ezt a nagyszerű hajót. Szinte minden egy lövésre ki kell hogy purcanjon tőle, ha a Tactical Cube is kevés ellene. Persze mivel lockbox kb. annyi esélyed van rá mint a lottón.
-
-
gabor7th
addikt
Én nem a linkelt oldalon levőre gondoltam, hanem ami az indításnál van és olyan fura, hogy még ilyet nem láttam. Talán valamelyik új filmből van, a közepén mintha tetkós lenne. Na mind1.
Galaxy... akkor az egy Dreadnought lesz és már megint nem saját magukhoz, hanem a sorozathoz alkalmazkodnak. Valami igazán klassz alien hajó kéne inkább, amiben nincs megalkuvás.
A sorozatban a Kollektíva technológiájára ráteszik a kezüket, úgyhogy lehet lesz majd végül új asszimilált hajó is.
-
gabor7th
addikt
Egyik helyen hajót írnak, máshol csak ha egyszerre egy csomagba veszel többet. Ténylegesen csak csomagban vásároltak olcsóbbak.
Amúgy milyen hajó van a hírdetési képen a belépésnél, szürke és olyan mintha tetkója lenne.
Amúgy ma 40+ Phoenix ládát nyitottam ki és a legjobb amit kaptam az very rare volt 3 db. Ez azért elég idegesítő...
-
gabor7th
addikt
A C-store-ban is olyan bugok vannak, hogy jaj! Másik hajót mutat mint amit a neve például... Ide hamarosan kell egy vészhelyzeti bugjavítás.
Amúgy megint felugrottam gyorsan és csináltam az egyik pályát eliten és... nem sikerült. Ami jó, legalább lesz egy újabb kihívás. Bár szeritem ez a csapattársak hibája volt főleg, mert mindenki más fele ment míg alacsonyabb szinten mindenki tudja, hogy mit kell tenni. Mindazonáltal jelentősen nehezebb eliten ettől függetlenül.
-
gabor7th
addikt
Végre. Bár ez a fegyó nem a legfőbb álmom a Kollektívás cuccokkal kapcsolatban, azért elég klassz. Váltogatja az energia típust amit lődöz, ez máshova is jó lesz...
Mindazonáltal, van pár dolog ami hervasztó. Pl. hogy ezután a gyengébb játékosok szintjéhez fog "adaptálódni" a játék, hogy alacsonyabb szintű játékosok is részt vehessenek. Gondolom a cuccokat amiket ejtenek is majd alacsonyabb lesz ezután, ha gyenge játékossal kerülsz össze... meg nem... nem arra vágyok, hogy level 4-es cuccokat használó emberekékkel nyomuljak ezeken a pályákon.
A másik, hogy "megnyugtattak", hogy nem lesz nehezebb a pálya. Hát én pedig szerettem volna. Bár lesz tán elit szint is ezután ezeken, amik szerintem nálam elég népszerűek lesznek.
Kimarad a Disconected a felújtásból... pedig még új T6 Voth hajók is vannak egy ideje.
Valamit írtak arról is, hogy az alacsonyabb szinten levő emberek problémázatak azon, hogy nekik nincs frekvencia váltójuk így a borg adaptálódik és ők szívtak... hát remélem ki nem veszik azt belőle, mert én inkább még a hajóikhoz is szívesen beraknám ezt az adaptálódós dolgot.
Majd jobban is át kell olvasnom, mert most több dolgot csinálok egyszerre, de igen... végre itt van ez is, nagyon örülök, de hiányzik, hogy nincs új story pálya borggal kapcsolatban, meg nincs hajó...
-
gabor7th
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged