- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barabonc
csendes tag
válasz
Malibutomi #13243 üzenetére
Akkor atveszem a vezetest a trottylistan.
"42: A válasz az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre."(Pedig Diopapa-rol tudat alatt mindig Torpapa jutott eszembe, igy ot egy oszulo szakallas bacsinak kepzeltem. Ez most egy pici zavart okozott az immersion-ben.)
-
Barabonc
csendes tag
Liberum Arbitrium = Free Will = Free Willy = Whale
Szoval legyen balna, ami a poszteren van jo is lesz, egyszinube -
Barabonc
csendes tag
Ami az engine-t illeti, gozom sincs az egeszrol. Mint laikus azonban nekem egybol az jon le hogy ha a motor kis teruletekre van kihegyezve akkor "csupan" az a feladat hogy az aranyokkal kell jatszani, ugyertem ha raraksz egy szunyog szimulatort valamelyik Farcry palyara, egybol "megno" az egesz terep. Talan valami hasonloval trukkoznek?
-
Barabonc
csendes tag
UEE Citizen Record #20376
Egyelore nem indul, izzadnak a szerverek.
-
Barabonc
csendes tag
A jo hir az hogy benn vagyok a multiba \o/
A rossz hiren meg gondolkoznom kell... -
Barabonc
csendes tag
Chris kikottyantotta az E3-on hogy a multi ezen a heten lesz engedelyezve "Hundreds this week, thousands next" (Gamespot Interview kozben).
\o/ -
Barabonc
csendes tag
-
Barabonc
csendes tag
En a Freelancer Dur-al szemezgetek, amugy is akartam ugye upgrade-elni az Aurora LN-rol Fricire szoval a kerdes csak az hogy melyikre.
Igaz hogy a raktere kb fele a MAX modelnek, de mivel messzebbre kepes ugrani, abban bizom hogy ritkabb dolgok kereskedesevel a haszon is legalabb akkora lesz mint ha a MAX-on nyomnam az ipart a kozelebbi rendszerekbol. Mindamellett ugye exploration ship ami eleve izgalmas, es talan jol jon majd frontvonal mogotti hadmuveleteknel is, ha lesz ilyen. Talan tudok vele kommandosokat szallitani egy tavoli rendszerben megpiheno constellation szabotalasahoz? Vagy egy veszelyes ovezeten tul elekadt surranotarsamnak kellene egy kis uzemanyag a biztonsagos rendszerbe ugrashoz? Hmmm bizom benne hogy ez az alom 2-3 even belul valosagga valik! -
Barabonc
csendes tag
Elkepzelheto hogy a ki nem mondott blockerek lozott van a "konkurens project szebb/jobb" ?
Ertem en hogy ez alfa az meg beta, de a ket szim kozott a merleg nyelve elegge kilendulhet a beta javara, a meg vacillalo tamogatoknal. -
Barabonc
csendes tag
Szerintem egy in-game fali/video ujsaggal lesz kivaltva a WMH az immersion jegyeben.
Ha ez lesz, akkor meglepodok. -
Barabonc
csendes tag
Legalabb nem az anyosom miatt maradok ki a hetvegi urkalandbol, ami jot tesz a bekes csaladi eletnek.
-
Barabonc
csendes tag
Anyosomat termeszetesen most szombaton kell kirandulni vinni, mert London legnagyobb kirakodovasara nem felel meg programkent es kulonben sem szereti a hamburgert. Persze majd vigyorognom is kell mindehhez, mikozben a fel napot a volan mogott toltom. Az vigasztal hogy nemsokara lecserelhetem az Aurorat egy Freelancerre es az LTI is megmarad.. (Valami upgrade jon a website-ra ahol a meglevo csomagokat lehet majd fejleszteni a mar meglevo bonuszok elvesztese nelkul) Majd erre fokuszalok es minden rendben lesz.
-
Barabonc
csendes tag
Udv,
Amennyiben van hely egy 40 eves csaladapanak aki csak immel ammal jatszik de azt teljes odaadassal, keretik az Uee Citizen #20376 sorszamu pilota applikaciojanak elbiralasat.
Elso szimulator: bonbonosdoboz atlatszo muanyag alja, amiben ha toltam egy zseblampaizzot akkor a falra vetitett tomor gyonyornel nem is volt szebb a vilagon (Ki lehet probalni!).
Egy baja volt hogy nem volt multija, nade majd most, ugy 34 ev utan !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest