- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsek
tag
Egyébként, amikor veszek standalone shipeket, azokat be tudom majd szuszakolni egyetlen hangárba? Vagy mindegyik külön-külön lesz?
Azért kérdezem, mert látom, hogy minden hajóhoz jár egy hangár is pluszba.
-
Dzsek
tag
válasz
Drenadar #18566 üzenetére
Na épp ez az, jelen pillanatban feleslegesnek tartok olyan hajót "vásárolni", ami kereskedelemre, felfedezésre használható, mivel úgy érzem, jó ideig csak az AC lesz elérhető.
A Mustang helyett nekem most 300i-t ad még az AC repülhetőnek (úgy tudom, de javítsatok ki, az 1.0-ás frissítéssel érkezik majd a Mustang), addig elleszek vele, viszont utána már biztos, hogy kell egy másik hajó, mert versenyezni nem akarok.
Kérdés, hogy egyáltalán tudok-e valamit kezdeni a Mustanggal (eladni, beolvasztani), vagy vennem kell másik hajót (esetleg hangárt?!)
-
Dzsek
tag
válasz
Drenadar #18560 üzenetére
Azért teszem fel a kérdést itt, mert tapasztaltabbak vagytok, mint én
A 325A-val a kicsi firepower zavar, nekem az irányíthatóságával nincs bajom. Talán a pajzs kevéske még.
Ha azt mondod, nem fog tetszeni az Aurora és spóroljak az Avangerre, ezt fogom tenni. Még így, ismeretlenül is bizalmat szavazok neked átolvasva az eddigi hozzászólásaid.
Egyébként a fogalmazási hibákért elnézést, munkahelyről írok és néha benne marad egy-egy szóismétlés.
-
Dzsek
tag
válasz
Drenadar #18556 üzenetére
Olyan hajót szeretnék, ami viszonylag jó dogfight-ban, azonban alkalmas felfedezésre, valamint kereskedésre is, mivel én ezekre fogok fókuszálni, amint lehet
Addig meg úgyis csak az AC marad.
Most a kipróbálható 325a-val repkedek, nekem bejön az a hajó is, nekem kézre áll. Meg azon is agyalok, mit kezdjek a Mustanggal, mivel a versenyzés naaaagyon nem hoz lázba...
-
Dzsek
tag
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/RSI-Aurora-LN
Ezt a hajót érdemes megvásárolnom? Mik a gyengéi, erősségei szerintetek?
Illetve, standalone, vagy pakkot vegyek, ha a maross féle AMD Mustang pakkom van szerintetek? (10 dollár a különbség ugyanis a két "csomag" között) -
Dzsek
tag
Játszik valaki esetleg xbox 360 kontroller? Megfelelő setupot keresek magamnak, de sajnos minden videó, leírás már outdated-et. Próbálgattam én is saját magam, de egyelőre nem találtam meg a megfelelő beállításokat. Esetleg tudnátok tippeket mondani a dogfight-hoz?
-
-
Dzsek
tag
válasz
TESCO-Zsömle #18238 üzenetére
Itt a megoldás!
Gondolom, ha vennék valamit, akkor én is adományozó lennék.
-
Dzsek
tag
Egyelőre csak a 300i-t mutatja nekem.
-
Dzsek
tag
válasz
TESCO-Zsömle #18221 üzenetére
És hogy lehet hozzájutni a hajókhoz?
-
Dzsek
tag
válasz
TESCO-Zsömle #18195 üzenetére
Ez a jövő héttől érvényes?
-
Dzsek
tag
No, első másfél óra egész intenzív volt: elsőnek 2 wave-ig jutottam, aztán rájöttem, hogy ki lehet jelölni a célpontokat
a hatodiknál fejeztem be. Van valami korlátja ennek egyébként?
-
Dzsek
tag
Sikerült aktiválni a Mustangot már a patchelésnél tartok és lenne kérdésem
sry
Olvastam erről az LTI-ről, illetve, hogy el lehet veszíteni a hajókat: nem szeretném, ha ez már az első repülésnél megtörténne, így érdeklődnék, hogy milyen rendszerekbe NEM szabad utaznom a játék megkezdése után. Egyáltalán, bármiféle tipp első indításnál?
(btw, no offensive, de egy ilyen "első lépések"-féle írás lehet hasznos lenne az új belépőknek)
-
Dzsek
tag
válasz
Raulblanco #18075 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ és a türelmet: őszinte leszek, nekem ez 5 ezer forintomba lenne, szóval belevágok
-
Dzsek
tag
válasz
mrfire #18070 üzenetére
Ez a béta valóban érdekes, de legalább tudok ismerkedni a játékkal ezzel a "pakkal" is.
Az FPS, PU csomagok meg gondolom a 45$-os RSI AURORA MR-ben sincsenek benne, de azok úgyis később jönnek.
Kíváncsi vagyok a játékra, ehhez az AMD-s csomaghoz most viszonylag jó áron hozzá tudnék jutni.
-
Dzsek
tag
válasz
mrfire #18068 üzenetére
Hú, átolvastam a FAQ-ot mielőtt feltettem a kérdést, de még így is csak kapkodom a fejem
Mindenesetre nagyra értékelem a válaszokat: ha jól szűrtem le, nekem majd a Mustangom lesz, de addig, amíg ki nem jön az 1.0-ás Arena, az Aurorát látom helyette.
Tehát, ha most megkapom ezt a csomagot, valóban tudok játszani, csak nem a Mustanggal - jól értem? Már, abban az esetben, ha ez a csomag beta access-t is ad (amiről nincs információm, legalábbis a hivatalos oldalon csak annyit írtak, amit be is másoltam)
-
Dzsek
tag
Helló!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Star Citizen Mustang Omega AMD Variant Racer csomaggal tudok-e egyből játszani? Az Arena Commander benne van, a hajóval pedig gondolom, hangárt is kapok.
A hivatalos oldalon ezt írják róla:
This code will allow you to obtain a free Star Citizen game package including access to the Arena Commander module and an exclusive spaceship: the Consolidated Outland Mustang Omega in “AMD Radeon™ graphics” colors.
További kérdésem, hogy in-game el tudom-e adni ezt a hajót, hogy másikat vehessek (RSI AURORA MR - ezt nézte ki)
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest