Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Végig követtem egy mysql-bin tartalmát, és azt találtam, hogy valamiért az összes cron job-om összes tartalma, rekordonként megismételve szerepel benne...
Tehát ha a full backup és az inkrementális backup között 2000 rekord került be, akkor a mysql-bin-ben 2000-szer szerepel az összes cron job összes tartalma...
A teljes sztorihoz tartozik, hogy anno, amikor elkezdtem ezt az oldalt csinálni, még WordPress-szel kezdtem, és ahhoz raktam fel egy beépülőt (WP Crontrol). A WP már rég nincs használatban, azonban a mai napig ezzel készítettem a cron jobokat, mondván, erre a tesztkörnyezetre ez tökéletesen megfelel, és majd a szolgáltatónál kitapasztalom a normál cron jobok (CPanelből) létrehozását.
Lehetséges, hogy ez a plugin kavar be? Ilyen bejegyzések vannak tonnaszámra a mysql-bin fájlokban:
UPDATE `wp_options`SET `option_value` = 'a:35:{i:1640350382;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...i:1640350473;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...i:1640350552;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...
stb. az összes cron job tartalma.
Aztán ez az egész rekordonként megismételve.Mivel ilyen tábla nem lesz (wp_options, hisz' ez WordPress-hez tartozik), gondolom, éles rendszerben (ahol WP a közelben sem lesz) ez a probléma már nem fog előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest