- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Na nagy nehezen csak tudtam lockolni a táblát (phpMyAdminból nem volt olyan egyszerű), adtam hozzá egy 30 másodperces sleep-et.
Abban a 30 mp-ben valóban nem volt hozzáférés a táblához, ez viszont a weboldal felőli oldalon abban mutatkozott meg, hogy új adatot nem tudott behúzni. De ami cache-elve volt, azt szépen hozta újra, mintha semmi se történt volna.Viszont így bár lehet, hogy maga az UPDATE processz hamar lefutna (sőt, igazából folyamatosan azt nézem, hogy futtatom, és közben privát böngészésben nézem, hogy ne cache-ből szedjen adatokat, de így is gond nélkül betölt mindent) inkább napi 1x futtatom csak (az UPDATE-et használó karbantartó szkriptet), azt is valami hajnali órában, így biztosan nem fog "bad user experience"-t okozni.
Köszönöm ismételten a segítséget!
Amúgy jó lenne, ha valahogy ezt a rengeteg segítséget meg tudnám hálálni. Nem szeretek csak kérni, úgy vagyok rendben magammal, ha viszonozni is tudom.
-
nyunyu
félisten
válasz
martonx
üzenetére
2) pontban egyáltalán nem vagyok biztos.
Mostani banki GDPR projektemen kb. harmadannyian vagyunk, mint kéne, Üzlet meg csodálkozik, hogy miért tart annyi ideig a projekt, miért nem lesz idén se kész.
Csak hát a többi projektről elszállingózó emberek pótlása nagyobb prioritású.
Plusz közben szórakoztatják a fejlesztőcsapatot olyan derült égből vis majorokkal is, mint pl. moratórium, ami tavaly+idén totálisan megborította a futó IT projektek ütemezését, határidejeit, mert plusz ember az nincs a kormány ad hoc ötleteléseinek záros határidőre lefejlesztésére.
Előzőleg meg telconak dolgoztam, az se volt sokkal különb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Android felhasználók OFF topikja
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest