Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
csvként megnyitottam libreoffice calcban ott frekvencia és teljesítmény oszlopot kijelöltem és átírtam a cellaformátumot standard magyar számról standard amerikaira és utána normálisan beimportálta. Pedig a kettő teljesen ugyanúgy néz ki
Nem kellett pontozni, se semmi.Ha véletlenül előjön az érettségin legalább tudom mit kell tenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ha a Basenél nem MySQLt használok, hanem a gyári HSQL motort, akkor simán engedi decimálissá való változtatást. Itt valami SQLel van. A másik dolog, hogy egy későbbi érettségiben, a 2013-masban is van egy olyan tábla, amiben területek vannak, vesszővel (pl 1215,36) és ott engedi importálni decimálisba, pedig ott is MySQLt használtam. Kipróbálom majd a ponttá alakítást előtte excelben (csvként importálom excelbe utána beillesztem basebe). Mindegyik szöveg UTF-8 kódolású.
-
Diopapa
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Pontosan ez a gond. A vesszőket át kell konvertálni pontra és utána jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kellett pontozni, se semmi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)