- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sziasztok !!
Nagy kaksiban vagyok, kaptam egy feladatot az új számtek tanáromtól, hogy majd erre adja meg a félévi jegyemet (MySQL), de mi még nem is tanultunk ilyet, de hiába mondjuk neki, azt állítja, hogy a régi tanárunk azt mindta neki, hogy igen tanultunk SQL-t...

Na az a feladatom, hogy csináljak egy könyves táblázatot, de úgy hogy ne legyen benne felesleges redundancia (több táblában legyenek az adatok, /könyv címe, kiadás éve/ /író/ /műfaj/, és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)Ha tudtok segíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arc Raiders
- Autós kamerák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)