Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Browse/Discover menüpont alatti ajánlatokat szoktad hallgatni? (Azok elvileg újak.) - Ez a menüpont csak PC-n létezik, mobilon a Home alatt található meg egy része (azaz mobilon sokkal szűkebb a választék).
A saját playlist-ek végén lévő Recommended Songs is mintha zömmel ismeretlen számokat ajánlgatna, ehhez persze kell egy induló playlist, ami a kívánt stílusnak megfelelő (minta) számokat tartalmaz. (Tapasztalatom szerint "vegyes" listákra rosszul működik, de adott zenei stílus keresésre szerintem pont jó.) Egyszerre csak 10 számot ajánl fel, de van Refresh gomb (viszont végtelenített zenehallgatásra ez nyilván nem jó). A jobb számokat hozzá lehet adni a listához, amivel lehet alakítani, hogy miket ajánljon fel legközelebb.
Szerintem a személyre szabott mix-ek összeállítását a Spotify "idomításával" is lehet befolyásolni, azaz a számok mellett megjelenő "Like" és "Don't like" gombokat kellene minél többször használni. (Mondjuk én személy szerint a "Don't like"-kal igyekszem óvatosan bánni...)
(#3967) Anonymus95 Kösz, ez azt a teóriát látszik erősíteni, hogy van éves előfizetési lehetőség, de korlátozottan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Farming Simulator 25
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest