Hirdetés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Amennyire tudom, a spotifynál csak az számít ugyanannak a számnak, aminek ugyanaz az id-je is. Ha az előadó ugyanazt a számot többször is feltölti (pl. egyszer kislemezként, egyszer az album egy számaként), akkor az különböző számnak számít, akkor is, ha bitről bitre megegyezik. (Bár az utóbbi időben mintha kevesebb ilyet látnék.) Viszont még ha látszólag ugyanaz is a szám (egyezik a címe, egyezik a hossza), akkor is elképzelhető, hogy pl. más a keverése. Ami az alkalmi zenehallgatót nem feltétlenül izgatja.
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)