Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem most tűnt fel a 4 fős családi csomag, régebben is volt? Egyébként engem is meglepett az emelés, bár az elmúlt 1 évben mindent emeltek. Bár csak 400 Ft olcsóbb úgy vagy 400 Ft-tal több, mint volt. Ahogy vesszük.
Kicsit talán OFF kérdés, de miért olyan állati népszerű a Spotify? Jó, a YouTube Music elég meh felületű, bár ott YouTube videóból származó számokat is lehet hallgatni + saját zenét is feltölthetsz, de a régi Google Play Music-hoz képest rosszabb UI és funkciók. Deezer, jelenleg olcsóbb és van lossless felár nélkül + saját zenét is feltölthetsz. Apple Music és Amazon Music mindkettőt próbáltam, de limitáltabb. és nincs lehetőség saját zenét feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest