- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem most tűnt fel a 4 fős családi csomag, régebben is volt? Egyébként engem is meglepett az emelés, bár az elmúlt 1 évben mindent emeltek. Bár csak 400 Ft olcsóbb úgy vagy 400 Ft-tal több, mint volt. Ahogy vesszük.
Kicsit talán OFF kérdés, de miért olyan állati népszerű a Spotify? Jó, a YouTube Music elég meh felületű, bár ott YouTube videóból származó számokat is lehet hallgatni + saját zenét is feltölthetsz, de a régi Google Play Music-hoz képest rosszabb UI és funkciók. Deezer, jelenleg olcsóbb és van lossless felár nélkül + saját zenét is feltölthetsz. Apple Music és Amazon Music mindkettőt próbáltam, de limitáltabb. és nincs lehetőség saját zenét feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest