Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, valaki magyarázza már el nekem, kezdő, néhány hónapos prémiumosnak, hogy van ez.
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Lexus, Toyota topik
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Óvodások homokozója
- AMD FX
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.