Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Elkezdtem nemrég Spotify-t használni. A következő a "problémám".
Elkezdtek jönni e-mail-ek, hogy bejelentkeztem innen-onnan. Bangladesh-től USA-n keresztül egészen Thaiföldig mindenhonnan.Facebook fiókkal csináltam a spotify accomat. Az fb accomat kizárt, hogy bárki is megszerezte, minden létező módon be van biztosítva.
Nem látok furcsaságokat a zenelistámba. Semmi ismeretlen zene vagy playlist. Csak, amiket én hallgatok.
Be akarnám állítani az eszközjelszót a Spotify-on, viszont a facebookom még a régi "vipmail"-es időkben készült. Szóval a login-om az vipmail-es. Na oda a spoty-tól nem jön semmilyen email. Nem mellesleg most kellett újra generálnom azt az email fiókot, ugyanis inaktiválta a vipmail, mivel évekig be se léptem.
A facebookon már új (gmailos) email cím van megadva. A loginom is ezáltal megy. Viszont a Spoty-ban még a vipmail-os látszik.
Ezek ismeretében a kérdésem a következő.
Kell ezekkel az email-ekkel foglalkoznom? Ha lejár a három hónap premiumom szeretnék rá előfizetni, de ez így aggasztó kicsit.
Ha igen...hogy tudnám rávenni a spoty-t, hogy már az új Email-em legyen neki a nagy "Ő". Megváltoztatni spotyn belül nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest