- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok.
Már volt előfizetésem, kb 1 éve, aztán átmentem yb musicra, most visszatértem ide mert jobb nótákat dobált fel mint a YT music, úgy is hogy a spotifyt ingyenesen használtam, de fura módon mióta előfizettem teljesen random szarokat dob be, mintha nem is az én profilomat hallgatnám. Persze ez lehet véletlen is.
A lényeg hogy szeretném megtanulni hogy lehet ezt profibban használni, most látom, hogy itt is van lehetőség követni másokat, és esetleg átvenni tőlük lejátszási listákat. Az érdekelne hogy hol lehet keresni ilyen listákat? Úgy értem vannak olyan emberek akik publikussá tesznek általuk jónak vélt válogatásokat? Bringás edzéshez keresnék valamit, de a beépített power hour meg társai, elég messze vannak attól ami nekem tetszik, és sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani.
Mint írtam, nekem jelenleg a daily a discover stb mint mind rettenetes eredményeket ad, ráadásul ami fura, hogy itt még mindig nincs dislike gomb, miért nem tilthatom örökre a számokat? Hogy tanítom meg az algoritmusnak, hogy na ilyet nekem még 1x ne adjon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest