- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok.
Már volt előfizetésem, kb 1 éve, aztán átmentem yb musicra, most visszatértem ide mert jobb nótákat dobált fel mint a YT music, úgy is hogy a spotifyt ingyenesen használtam, de fura módon mióta előfizettem teljesen random szarokat dob be, mintha nem is az én profilomat hallgatnám. Persze ez lehet véletlen is.
A lényeg hogy szeretném megtanulni hogy lehet ezt profibban használni, most látom, hogy itt is van lehetőség követni másokat, és esetleg átvenni tőlük lejátszási listákat. Az érdekelne hogy hol lehet keresni ilyen listákat? Úgy értem vannak olyan emberek akik publikussá tesznek általuk jónak vélt válogatásokat? Bringás edzéshez keresnék valamit, de a beépített power hour meg társai, elég messze vannak attól ami nekem tetszik, és sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani.
Mint írtam, nekem jelenleg a daily a discover stb mint mind rettenetes eredményeket ad, ráadásul ami fura, hogy itt még mindig nincs dislike gomb, miért nem tilthatom örökre a számokat? Hogy tanítom meg az algoritmusnak, hogy na ilyet nekem még 1x ne adjon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest