Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maradjunk annyiban, hogy nem volt annyira fontos, hogy előfizessek. Hetente egyszer ha elindítottam telón, max. kétszer. Egyáltalán nem az árról van szó hanem, hogy nem használtam annyit. Néha Shazamoztam egy zenét és onnan kerültem spotiba ahol meghallgattam a teljes számot.
Meglátjuk mennyire marad használható, biztos, hogy nem fogok rá előfizetni hanem max. törlöm majd telóról az appot és marad a DI radio, Radio Tunes és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest