- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ohh ne lepődj meg, hogy nálad nem működik. Nálam is olyanokat csinál néha, csak lesek. Azt már tök megszoktam, ha leállítom azzal hogy kihúzom a fülhallgatót a telefonból, utána képtelen attól a daltól folytatni, a következőtől már hajlandó folytatni. A listák közti keverés azóta sem működik nálam, állíthatok én bármit, most egy listába beraktam az összes dalt, így meg kb. rendezhetem minden lejátszáskor a sorrendet mert a kedvenceknél még ezt sem engedi szabadon. Napokban elindítottam egy albumot hogy játssza le, az első szám után a listámból folytatta amit előtte hallgattam.
Oké, majd jön miért használom-használjuk? Csak, mert ez még mindig jobb mint a konkurencia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest