- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Másnak is rosszalkodik mostanában a spoti? Szinte minden alkalommal előfordul hogy azt hiszi, offlineban vagyok (nyilván nem vagyok
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.Korábban telefon restart segített, most már az sem, újra kellett telepítenem. Pár héttel ezelőttig nem volt ilyen. Évek óta prémium vagyok, eléggé felqr a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.