Hirdetés
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Másnak is rosszalkodik mostanában a spoti? Szinte minden alkalommal előfordul hogy azt hiszi, offlineban vagyok (nyilván nem vagyok
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.Korábban telefon restart segített, most már az sem, újra kellett telepítenem. Pár héttel ezelőttig nem volt ilyen. Évek óta prémium vagyok, eléggé felqr a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.