Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hali
Előfizettem Spotify-ra mert facebookon volt egy reklám hogy 3 hónapra 0,99 EUR. (Most nem tudom, hogy összesen, vagy havonta, de még havonta is megéri annyiért, illetve most a Dominósok kaptak 5 GB mobilnetet karácsonyra, így mehet a stream all day all night
)A lényeg.. hogy az alkalmazás valami borzalmas. Xiaomi Redmi 3 pro-n nyomom, és a zeneváltás előre-hátra, sokszor nagyon lassan működik, mp-ket kell várnom míg zenét vált. Ugyanez a play/pause-szal is. Ha lezárom a képernyőt van, hogy elhallgat a zene pár mp-re, meg ilyen nyalánkságok.. Tudom, tudom nem lehet tökéletes programot írni, pláne nem droidra, de ennyire mainstream appot, ilyen szarul működni még nem láttam :/
Úgyhogy, lehet ha lejár a 3 hónap, váltok Deezerre. Amúgyis spotifyon van a legkevesebb elérhető zene a nagy szolgáltatók közül, nem is értem, miért mindenki erre van rákattanva. Úgy nagyon nem is tudok rá pozitív dolgot mondani.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Béta iOS-t használók topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)