- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hali
Előfizettem Spotify-ra mert facebookon volt egy reklám hogy 3 hónapra 0,99 EUR. (Most nem tudom, hogy összesen, vagy havonta, de még havonta is megéri annyiért, illetve most a Dominósok kaptak 5 GB mobilnetet karácsonyra, így mehet a stream all day all night
)A lényeg.. hogy az alkalmazás valami borzalmas. Xiaomi Redmi 3 pro-n nyomom, és a zeneváltás előre-hátra, sokszor nagyon lassan működik, mp-ket kell várnom míg zenét vált. Ugyanez a play/pause-szal is. Ha lezárom a képernyőt van, hogy elhallgat a zene pár mp-re, meg ilyen nyalánkságok.. Tudom, tudom nem lehet tökéletes programot írni, pláne nem droidra, de ennyire mainstream appot, ilyen szarul működni még nem láttam :/
Úgyhogy, lehet ha lejár a 3 hónap, váltok Deezerre. Amúgyis spotifyon van a legkevesebb elérhető zene a nagy szolgáltatók közül, nem is értem, miért mindenki erre van rákattanva. Úgy nagyon nem is tudok rá pozitív dolgot mondani.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)