Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• AND1

őstag

válasz baliii #28 üzenetére

jaja, mondta is Corey hogy visszajönnek majd meg eddig Euban ez volt a legjobb közönség

• AND1

őstag

Na voltam Tankcsapdán meg Slipknoton. Hmm...érdekes élmény volt.

Tcs-n bementünk az 5-10 sorig, 4- 5 számíg jó hangulat volt...na után lett érdekes. Páran elkezdtek dobálni sörös és boros üvegeket, be a tömegbe. Volt olyan aki feldobta magasba és elrohant. Nem is vártuk végig, 3/4 énél kimentünk kajálni...mert nagyon éehesek voltunk. Ettünk gyrost. Aztán visszamentünk Slipknotra. Nem nem tartozik a kedvenceim, 1-2 számukat szeretem (Left Behind, Duality, stb) szal látni kell őket élőben azért. Na de akkora tömeg volt, hogy az durva. Eleve a nyitott hely ''kicsi volt''. De találtunk oldalt olyan helyet ahol lehetett látni Cory-ékat. Voltak olyanok akik felmásztak a Toi-Toi wc-k tetejére, miközben sorabaálltak és ki-be járkáltak wc-zni :) Aztán jöttek szekusok és lerántaggátk őket. Meg a nagy fehér falakra is felmásztak. Szal feltalálták magukat. Durva volt látni ahogy a csajokat hozták ki ájultan,fullre nem voltak maguknál. Meg egy krapeknakot 6ember vitt ki, vízszintesen cipeték mert nem tudott lábra állni. :( Na kb a 3/4énél átmetünk a ''küzdőtér'' jobb oldalára és ott mégjobban lehetett látni. Érdekes volt látni hogy csomó Slipknotos pólos gyerek oda se figyelt a koncertre csak mentek tovább...meg a Split it out-nál van egy rész,mikor Corey szól, hogy mindenki guggoljon le és mikor beindul a zene egyszerre ugorjanak fel...na a sok divatgyerek azt se tudta mi ez...pedig aki szereti ezt a zenét annak illene ismerni ezt a szokást (nem sok közöm van Sliphez de én is tom)...szal ezt elrontották. Jó volt a hangulat...láttunk megint egy ''szeletet'' az amerikából. De ettől függgetlenül nem vagyok hardcore rajongójuk..

Aktív témák