Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
AND1
őstag
Na voltam Tankcsapdán meg Slipknoton. Hmm...érdekes élmény volt.
Tcs-n bementünk az 5-10 sorig, 4- 5 számíg jó hangulat volt...na után lett érdekes. Páran elkezdtek dobálni sörös és boros üvegeket, be a tömegbe. Volt olyan aki feldobta magasba és elrohant. Nem is vártuk végig, 3/4 énél kimentünk kajálni...mert nagyon éehesek voltunk. Ettünk gyrost. Aztán visszamentünk Slipknotra. Nem nem tartozik a kedvenceim, 1-2 számukat szeretem (Left Behind, Duality, stb) szal látni kell őket élőben azért. Na de akkora tömeg volt, hogy az durva. Eleve a nyitott hely ''kicsi volt''. De találtunk oldalt olyan helyet ahol lehetett látni Cory-ékat. Voltak olyanok akik felmásztak a Toi-Toi wc-k tetejére, miközben sorabaálltak és ki-be járkáltak wc-zni :) Aztán jöttek szekusok és lerántaggátk őket. Meg a nagy fehér falakra is felmásztak. Szal feltalálták magukat. Durva volt látni ahogy a csajokat hozták ki ájultan,fullre nem voltak maguknál. Meg egy krapeknakot 6ember vitt ki, vízszintesen cipeték mert nem tudott lábra állni. :( Na kb a 3/4énél átmetünk a ''küzdőtér'' jobb oldalára és ott mégjobban lehetett látni. Érdekes volt látni hogy csomó Slipknotos pólos gyerek oda se figyelt a koncertre csak mentek tovább...meg a Split it out-nál van egy rész,mikor Corey szól, hogy mindenki guggoljon le és mikor beindul a zene egyszerre ugorjanak fel...na a sok divatgyerek azt se tudta mi ez...pedig aki szereti ezt a zenét annak illene ismerni ezt a szokást (nem sok közöm van Sliphez de én is tom)...szal ezt elrontották. Jó volt a hangulat...láttunk megint egy ''szeletet'' az amerikából. De ettől függgetlenül nem vagyok hardcore rajongójuk..
Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest