Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Alzánál újra van kilós szárított paradicsom, természetesen mostmár kb. másfélszeres áron, bár gyanítom még így is bestbuy a piacon.
https://www.alza.hu/sport/bery-jones-napon-szaritott-paradicsom-1-kg-d6223013.htm
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #36127 üzenetére
a laoganma nem véletlenül olyan addiktv, tele van MSG-vel..
Ezt a Berry Marketet megnézem, Pesten jó pár helyen megfordultam de a natúr chilis olaj verziót ritkán szoktam látni, mindig valami mogyorós, vagy szójababos variáció van csak
-
Meridius11
aktív tag
-
Meridius11
aktív tag
Allegrón ha konkrét áruházat böngészek be lehet állítani hogy látszódjanak a termékekhez az értékelések?
-
Meridius11
aktív tag
Ezt az új olivás stanglit én is kóstoltam, de jóformán ehetelen, már a szagától rosszul vagyok. (pedig szeretek mindent ami olivás, úgyhogy nem az én ízlésemmel van a baj.
)
-
Meridius11
aktív tag
válasz
mephi666 #33488 üzenetére
Ha az ember túllép a klisés magyaros ételek börtönén elég jól el lehet lenni "nemzetközi" spórolós ételekkel, és még a koszorúere se durran szét 50 évesen. Csicseriborsó ezerféleképpen elkészíthető (hummuszként vagy. curryvel pl) meg még csomó más hüvelyes, szezonális filléres zöldségekből (cukkini, sütőtök) isteni krémleveseket, tésztaszószokat lehet csinálni, nálunk gyakran van pirított rizs amit szó szerint maradékokból össze lehet dobni.
-
Meridius11
aktív tag
Alza kivezette a kilós Bery Jones aszalt paradicsomot amit évek óta rendelek tőlük, legutóbb 4k környékén volt az ára. Valahol lehet kapni megfizethető alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- World of Tanks - MMO
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest