Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPR1NGzje.
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Uplay regisztráció szükséges? Mi kell még?
-
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
köszi

-
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ja,persze a többi feladaton én is csak lopakodok,azt se tudják,hogy ott vagyok.
na de a nagykövetség tökélyhajhász szinten lehetetlen. sokan vannak kutyák,drón kiskocsik,simán észrevesznek,hiába bújsz el. itt inkább altatógáz és sokkoló lövedékkel tudsz lopakodni. nem könnyű... -
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mi az idiótaság?
élveztem a követségeket végig vinni. nagyon komoly gém, nem egy gyerekjáték.
eléggé nehéz és taktikázni kell,enélkül nem lehet megcsinálni,végigvinni. pár hete játszom ezt a gémet,nagyon megtetszett. kedvencem lett!
egyiptomit csinálom most,azt csipával,aztán van a svájci,azt gépfegyverrel. egyiptomi az inkább lopakodós lesz. 
,,Állítólag nem kötelező.,, ezt hogy érted? miért lenne kötelező? ez csak kihívás nekem. olvastam sokan nem tudják megcsinálni legnehezebb fokon,főleg az orosz nagykövetség 20-ik hullámnyit. erről csak egy videót láttam, többi mind realistic-valósághű szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na de a nagykövetség tökélyhajhász szinten lehetetlen. sokan vannak kutyák,drón kiskocsik,simán észrevesznek,hiába bújsz el. itt inkább altatógáz és sokkoló lövedékkel tudsz lopakodni. nem könnyű...