Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
Asztali gép és honos hálózaton belül mozgó laposok esetén persze hogy alap, de olyanok nem fognak külön internethozzáférést vásárolni egy játék miatt akik a laptopjukkal az országok között ingáznak.
Ezt a terméket úgy árulták hogy csak az aktiváláshoz kell netkapcsolat a használat offlineban is mehet. Ha esetleg egy újfajta másolásvédelmen trükköznének akkor már ezzel nagyon elkéstek az ovisok. A korábbi verziók továbbra is működnek offline módban. -
Musicking
aktív tag
Ha nem használod a vga hdmi-dvi-xx hangkimenetét akkor rápróbálhatszHow to fixdxgkrnl.sys + dxgmms1.sys BSOD
-
drunkyboy
aktív tag
Be van állítva 2D/3D órajel az Msi Afterburner-ben? Giga290Oc-m van, nálam a 2D: 520/900 a 3D: 1040/1250. Nekem ez segített, igaz nálam minden játéknél random kidobott, de azóta soha. Ja és a Settingsnél kikapcsoltam az Ulps-t, és Without PowerPlay Support-ra állítottam, külföldi fórumok alapján.
-
Musicking
aktív tag
BlueScreenView, hogy legyen valami kiindulópont. Megpróbálhatnád a gpu órajelét is csökkenteni, legalább azt problémát is kizárhatnád.
-
Dtomka
veterán
"Az mennyire normális, hogy a KRAZ medium log trailerrel lényegében nem lehet haladni a földúton, mert csak elkaparja magát?" Szerintem nem normális, de én is ezzel a módszerrel tudtam leszállítani a fát .(medium log )
Sajnos pikk-pakk "elsüllyed" és hiába bármerre...a vége semerre. A kerekek túl kicsik. -
Dtomka
veterán
Én most az alábbit használom:
AMD-Catalyst-14.11.2Beta-64Bit-Win8.1-Win7-Nov18.exeMi a probléma nálad?Visszaolvastam, látom crash-el. Nekem akkor csinálta mikor a Media.zip fájlba bemásoltam a játékokat. A megoldás azt volt h ki kellett törölni az előző profilt. Utána már jó lett.#727) Musicking
Most rám célzol? Mert amiket említettem az a teljes (végleges) játékban sincs benne... -
Musicking
aktív tag
Ha zöldről váltottál pirosra és nem kapott friss op.rendszert az is tud érdekes dolgokat produkálni.
Ha driver lenne vacak akkor mindegyik játéknál fagyna, de a hibás vga az egyik játék alatt frankón megy amíg a másik játék alatt fagyást, ctd-t vagy bsod-t produkál, mindezt függetlenül a gpu hőmérsékletétől és terheltségétől . Vedd vissza a gpu órajelét 50-100-200MHz-el ha így stabilan megy akkor lehet garanciáztatni, ha nem garis akkor meg előbb utóbb kukázni. Az FC4 hiba nélkül mehet full kakaón, de pl egy Skyrim esetében már crashelhet. Találkoztam már olyan videókártyával amin a 3dmark 13 fire strike tesztje tökéletesen futott, de a cloudgate alatt már hibázott, kicsivel visszavett órajelel már az utóbbi is frankón lefutott. -
xrvman
őstag
Érdekes, itt fél napokat megy gond nélkül. Lehet, direkt valamit kihagytak a warezből?
Mi az a DDU?
Elmész a gyártó oldalára és onnan leszeded a ATI 14.9 es drivert, jelenleg is az van még az oldalon. nekem legalábbis az van fent és élvezheted.westcoastog
tasnadi3
Nekem is jöhetne az a begyűjtött dobozos verzió, van kinek adjam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest