- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmii
csendes tag
Amit elfelejtettem említeni viszont hiányoltam a korábbi hozzászólásoknál amikor SevenKeepsbe (korábban említett Drakkar városa) érsz lesz egy feladatod h kémleld végig ki jár el éjszakánként sötét rituálékat gyakorolni maszkban és ki ártatlan.. JEGYZETELJ ( mindig változik kik lesznek bűnösök és kik ártatlanok) nekem mire erre ráébredtem 1 órám ráment

tanács: a tolvajkodást ezen házak látogatásakor gyakorold , időt spórolsz

Saját föld: egy fájó tapasztalatom itt is van: 1. látogatáskor kitermeltem mindent előző kísérletemben, így mikor pár résszel később a csontikkal hadakoztam nem volt nyersanyag amit termelhettem.. azaz hősökkel kínlódva kellett nyernem és azzal a 20 katonával amit a tanácsosom kért korábban...
tehát ne termelj mint az őrült, minden résznél csak annyit, amennyit el is fogsz használni

Karakterfejlesztés: ne hibázd el mint én először hogy a kisérő játékosok akik mágiával indultak, azt tanultak csak. Minden varázshasználónak add meg az esélyt hogy íjjal támogasson amikor a mágia nem segít, netán a manád hagyott cserben

(a wandokkal amúgysem vagyok megelégedve.. gyengék :S )A spell force 1es módszer pedig miszerint főhősöd lifetap-es, extrict-es, nehéz páncélt hordó fenevad.. hát itt nem éri meg
néha még talán jobb páncélt is használhatsz fekete mágia által, mint amit a nehézvértviselet adna
Tehát fegyver használatot válassz neki másodiknak, ajánlom
-igaz 1. kisérletem csak lvl20ig ment.. most pedig csak lvl13nál tartok még
tehát lehet ezzel kapcsolatban még nem kiforrot a gondolat világom 
ennyi lett volna, ha valakinek kérdése van, emailen megteheti a fórumot nem tervezem sűrűn használni

hát ennyi lenne és akkor most már azt hiszem ki is merítettem a hirtelen eszembe jutott fórumbéli hiányosságokat, avagy amiket leírva én sehol sem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hyundai, Kia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus A17 FA707NUR 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Topping a90d discrete balanced fejhallgató erősítő amp
- ASRock B450M Pro4-F + Ryzen 5 5600
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest