- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmii
csendes tag
Amit elfelejtettem említeni viszont hiányoltam a korábbi hozzászólásoknál amikor SevenKeepsbe (korábban említett Drakkar városa) érsz lesz egy feladatod h kémleld végig ki jár el éjszakánként sötét rituálékat gyakorolni maszkban és ki ártatlan.. JEGYZETELJ ( mindig változik kik lesznek bűnösök és kik ártatlanok) nekem mire erre ráébredtem 1 órám ráment

tanács: a tolvajkodást ezen házak látogatásakor gyakorold , időt spórolsz

Saját föld: egy fájó tapasztalatom itt is van: 1. látogatáskor kitermeltem mindent előző kísérletemben, így mikor pár résszel később a csontikkal hadakoztam nem volt nyersanyag amit termelhettem.. azaz hősökkel kínlódva kellett nyernem és azzal a 20 katonával amit a tanácsosom kért korábban...
tehát ne termelj mint az őrült, minden résznél csak annyit, amennyit el is fogsz használni

Karakterfejlesztés: ne hibázd el mint én először hogy a kisérő játékosok akik mágiával indultak, azt tanultak csak. Minden varázshasználónak add meg az esélyt hogy íjjal támogasson amikor a mágia nem segít, netán a manád hagyott cserben

(a wandokkal amúgysem vagyok megelégedve.. gyengék :S )A spell force 1es módszer pedig miszerint főhősöd lifetap-es, extrict-es, nehéz páncélt hordó fenevad.. hát itt nem éri meg
néha még talán jobb páncélt is használhatsz fekete mágia által, mint amit a nehézvértviselet adna
Tehát fegyver használatot válassz neki másodiknak, ajánlom
-igaz 1. kisérletem csak lvl20ig ment.. most pedig csak lvl13nál tartok még
tehát lehet ezzel kapcsolatban még nem kiforrot a gondolat világom 
ennyi lett volna, ha valakinek kérdése van, emailen megteheti a fórumot nem tervezem sűrűn használni

hát ennyi lenne és akkor most már azt hiszem ki is merítettem a hirtelen eszembe jutott fórumbéli hiányosságokat, avagy amiket leírva én sehol sem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest