- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Sziasztok,
nagy felbuzdulás van a játék fejlesztése körül. Sokan követelik az AI (mesterséges intelligencia) mihamarabbi implementálását a játékba, annak ellenére, hogy a fejlesztők nem tervezték ezt.
Az én álláspontom az, hogy bár tisztelem azok véleményét, akik singleplayerben, AI-k ellen akarnak játszani, de egy kicsit ezt túlságosan földhözragadt és sablonos gondolkodásnak tartom. Szerintem ez a játék többre hivatott, minthogy buta robotokat lődözzünk. Én hatalmas csatákat képzeltem el, sok-sok emberi játékossal, bonyolult hajókkal, űrbázisokkal, összetett stratégiák kidolgozásával. Attól félek, hogy ha nagyon a singleplayer felé tolják el a játékkoncepciót, illetve sok erőforrást fektetnek az AI fejlesztésére, ez a kis cseh játékstudiónak túl sok erőforrását kötné le, és más monumentálisabb játékaspektusok rovására menne (építési elemek, hajórendszerek, mutliplayer képességek, fizika stb.).
Nem akarok senkit se közvetlenül befolyásolni, mindenki saját elgondolása szerint dönthet az alábbi szavazáson erről a kérdésről:
http://forums.keenswh.com/post/census-on-player-stance-on-ai-implementation-6736859
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest