Új hozzászólás Aktív témák
-
Itthon vennéd,vagy külföldön élsz?
Csak mert ez a 397€ kicsit vastag jelenlegi árfolyamon.Az áthúzott ár meg egyenesen nevetséges.
Euronics: [link]Nehezen hiszem hogy annyira gyenge lenne az a sub.
Tény,hogy pl a Q800 széria komolyabbat szól,nagyobb is subja.
A mélynél azért számít az adott szoba mérete és akusztikája is,a sub elhelyezése,na meg az elvárások mértéke is.
Nálam pl elég komolyat szól a T650 pici subja is 20nm-en,de ha a régi H/K HKTS 16 5.1 subjához hasonlítom amit egy igencsak komoly Pio erősítő hajtott meg akkor gyengusz,de ettől függetlenül nem nevezhető gyengének.
Házibulit is hangosított már be,senkinek sem volt hiányérzete.
Mondjuk egy amerikai konyhás 20-30nm-es nappaliba lehet már kellene egy nagyobb sub,de átlag szobába bőven elég,sőt még sok is (szerintem).
+6/-6 között lehet állítani a subot,nálam 0/+1 fölé sosincsen állítva mert már így is dübörög rendesen.
És mondom,ez egy T650. -
Szeretem a Xiaomi sok cuccát,de 80k-t nem adnék semmilyen hangcuccukért.
Q60T:Mezítlábas 3.1 ami bővíthető 5.1-re.DD+DTS,4K HDR képes hdmi
Q600A: Belépőszintű Atmos soundbar,3.1.2 ami 5.1.2-re bővíthető.
Ennél már szabályozható a center hangereje,a Q60T-nél nem.
Q60T nem sikerült hangban túl jól,több tesztben a kisebb kategóriás T650/A650 jobban szerepelt.
Én biztos nem vennék Q60T-t,akkor inkább dobnék hozzá egy kicsit és Q600A. -
Voice24
őstag
Nekem ilyen van, 2.1-es, de a filmek döntő többségénél nem volt gond a szövegértéssel center nélkül sem. Szerintem ár/érték arányban tök jó hangja van, lehalkítva sem tűnik el a mély, ami hangosan sem tolakodó. Atmost és egyéb nyalánkságokat nem tud. De ha kicsit többet szánsz rá, a Samsungokról jó vélemények vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest