Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blountex
senior tag
válasz
blountex #10727 üzenetére
Meg van a hiba.
Kiderült, hogy ha negyed hangerőn van hallgatva a készülék (ekkor is már kellemes a hangja tévé adásnál, játékoknál is) akkor a mélyláda szinte meg se moccan. Kell neki egy közel fél hangerő 12-13 körül hogy már lehessen hallani. Mozifilmeknél fél hangerőtől egy picit feljebb szoktam 20-as körül teljesen jó, afölött már sok. 32 a max -
válasz
blountex #10725 üzenetére
Mindegyik switchnek át kéne engednie a sok.egy hangot,a switch nem nagyon szólhat bele az átmenő jel kódolásába.
Amúgy a tv-nek is tovább kéne engednie a sok.egyet,nézz körül a tv beállításaiban a hdmi arc kimenet formátumánál.
Ott szokott többféle beállítás lenni,valamelyik csak sztereó hangot küldi ki.
Amúgy ha nem eArc-s új,vagy újabb tv-d van,akkor TrueHD nem lesz,se Atmos és hasonlók,csak sima DD 5.1 (esetleg DTS ha kb 2 évnél öregebb a tv)
A soundbart nem értem,annál a ládának mindig szólnia kellene,teljesen mindegy milyen jelet kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged