- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPQR301
tag
válasz
spacer #12533 üzenetére
Szerintem ilyen összegnél (400k) már nem soundbart, hanem ha a hely engedi, erősítőt és passzív hangfalat érdemes venni. Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy a q800a erős közepes hangminőségű, játékra, filmnézésre alkalmas eszköz, de nagyon messze van a jótól. 400 ezerért én már kifejezetten sokat várnék el hangminőség terén.
-
válasz
spacer #12533 üzenetére
Mit jelent nálad a teljes kompatibilitás?
Csak mert azok a funkciók amik egy soundbarban fontosak nem márkafüggők.
Hdmi e-ARC-n megkapja az Atmos jelet minden TV-től (feltéve ha a TV tudja),DTS már egyik TV-ben sincs.
A HDMI CEC szintén nem márkafüggő,minden márkánál és ezek tetszőleges kombinációjánál működik.
Ki- és bekapcsol az sb a tv-vel,hangerőt is a tv vezérli.Azt a marketing rizsát a csoda tv-s hangfeldolgozásról meg erős fentartásokkal kezeld.Igazából a Meridian logo se sokat tesz hozzá a hangjához,inkább jó marketingfogás,legalábbis saját tapasztalataim szerint.
Hangsúlyozom SZERINTEM az egyetlen ami az LG mellett szól,hogy a Samsunggal ellentétben nem csak Alexát tud,hanem Google Asszisztenst,meg van benne Chromecast.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged