- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Peat76 #19894 üzenetére
BX-el és C2-vel működött, ezekkel van élő tapasztalatom, ebből gondolnám hogy csak nem nerfelték a dolgot idő közben.
Viszont most elbizonytalanítottál és egy gyors keresés sem erősített meg a dologban.
Neked lesz lehetőség tesztelni szóval kíváncsian várnám én is az eredményt. -
-
Gino20
őstag
válasz
Peat76 #19878 üzenetére
Mozin valószínűleg jó flash lesz, ha nem alakultak ki "nagyobb" igények, de pl nekem HW-Q90R után óriási élmény volt egy 5.1 rendszer is. SB esetén atmos nálam nem sokat ért, szinte semmit. Inkább azt mondanám rá, hogy vertikálisan is kicsit nyújtotta a teret és néha-néha jelent meg egy-egy hang fent. Mások meg dicsérik.
Valójában mindegy mit írok. Hamarosan megtapasztalod, aztán megírhatnád ide
.
C4 támogatja az Atmost.
#19881rzerge: "de zenében kenterbe veri oda-vissza bárhogy"
Pár éve JBL BAR 3.1-et hasonlítottam össze itthon Samu HW-Q60R-el. Közép és magasfrekis hangok esetén közepes vagy nagyobb teljesítménynél ki lehetett üldözni a házból JBL esetén, de unokatesómnak meg az tetszett (tőle volt kölcsön demóra). Ez ilyen... -
válasz
Peat76 #19869 üzenetére
Az egy alsó hangon 4-5 éves soundbar, nagyon nem ér 200K-t!
255K-ért emagról már van Q930D, ami egyrészt 3 év garis, másrészt 9.1,4, harmadrészt több olyan dolgot tud amit a 90R nem.Pl szobakorrekció nagyon hasznos.
Azért a 90R-ért én max 100-120-at adnék, annyit megérne, de ennyi idősen többet biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged