Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
DonDennis #9534 üzenetére
Hát igen. Annyi, hogy ebből nincs használt, szóval az nem opció. Amúgy az előzetes árbecslés 150 ezret adott ki, az azért vonzóbb, fél ár. Csak a valós ár már több.
mikrofon: arra érdemes figyelni, hogy az automata díjbecslőjük alacsonyabb árat mutat, ami nem igaz, és a tényleges áruk magasabb lesz. Pl nekem 278-as usd árfolyammal számoltak. Gondolom még véletlenül sem a megtévesztés a cél...
-
-
válasz
DonDennis #9393 üzenetére
Azért van különbség hangban az enchant és a citation bar között és nem 1%.
Nem vitatom,hogy a citation bar is komolyan szól (mint általában a HK termékek),de nem ugyanaz a 2,hiába ugyanannyiba kerülnek.
A citation bar a multiroom,a bővíthetőség és a csillivilli színeskijelző miatt kerül annyiba.Ha valaki multiroomban/5.1-ben gondolkodik,akkor a Citation család a jobb választás,ha a komolyabb hang egy 2.1-es rendszerből,akkor az Enchant 1300.
A harman se hülye,hogy saját magát kannibalizálná.
A Citation család szolgáltatásokban komolyabb,az Enchant hangban.
Kinek mi a fontosabb.Engem pl. a multiroom nem izgat,se a sokpontegy,az érintőkijelző meg értelmét vesztené nálam,hiszen be van tolva az sb a tv alá,csak az előlap látszik.
De persze mások az igényeink és ezzel nincs is semmi baj. -
DonDennis
senior tag
válasz
DonDennis #9390 üzenetére
Na beüzemeltem, hát engem meglepett! Sose volt még ilyen hangprojektorom de számomra egészen megdöbbentő milyen jól tudja utánozni a térhangzást. Eddig csak egy z906-om volt, nyilván mélyekben köszönő viszonyban sincsen de ahhoz képest, hogy milyen kompakt meglepően jó, és ha hozzáveszem, hogy 1 kábellel összekötöm a tv-bel és nem kell szenvedni a hangfalak összekötésével stb. hát bajnok! Ja és nem tudom aki pl. enchant 1300 vs. citation bar között vacillál (ha jól láttam a bar-nak is ugyan olyan a kezelő felülete mint a MultiBeam700-nak) hát én a bar-t javaslom! Nagyon komoly az a színes érintőkijelzős cucc, szóval ha nem vagy vérbeli mindent a hangért és az utolsó 1%-is számít akkor megéri szerintem a 700 vagy a bar.
-
Gino20
őstag
válasz
DonDennis #9351 üzenetére
Mivel sajnos nem volt dolgom egyikkel sem, így nem tudom azt mondani, hogy ezt vagy azt, de HK-n belül az olvasottak alapján ha kereted engedi egyértelműen az E 1300 a befutó szerintem, de ha ez árban már sok, akkor az említett Dali is igen érdekes versenyző (ami 1-2 ajánlás szerint komolyabb cucc mint a Citation 700, ahogy ezt az árfekvés is sejteti)
-
Gino20
őstag
válasz
DonDennis #9346 üzenetére
Kicsit olvasgatva ezekről az alapvetően SUB nélküli soundbarokról és 250-ig, nekem ez igazán szimpatikus [Dali Katch One] [link] . Először kíváncsiságból a HK Citation 700 vs Sonos Beam-et nézegettem, amik közül talán inkább a HK-t ajánlották, de itt említették meg a Dali-t [link] . Ha a Dali nem, akkor a HK nekem az eddig olvasottak és kivitelezés / kinézet alapján sokkal szimpatikusabb.
Amúgy ha már 85" X9000-es Sony, akkor ahhoz nem dukálna egy Enchant 1300?Ezt esetleg érdemes megnézni [link] vagy itt olvashatsz róla [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged