- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Aktív témák
-
dnacrew
tag
22 vagyok és idén voltam sorozáson. Meséltek fűt fát, hogyha megvan a 2kezed/lábad akkor katona leszel. Na mondom ezt megnézem magamnak. Fapofa fel, pszi teszt megír. Behívnak a pszihológus nőhöz, ott meg meséltem egy akkorát hogy orvosi vizsgálaton meg se néztek, azonnal küldtek a pszihológiára szakvéleményezésre. Ejött a nap, bementem, előszöt azt hittem ez is egy ilyen jó poén lesz. Erre elém raktak egy 580(!) kérdéses tesztet. Hát majdnem 2 óra volt mire végig értem és cseles volt mert volt benne visszakérdezés. Ugyanazt min.2 szer megkérdezték, csak ugye én szemfüles voltam. :DDD
Az eredmény ''E''. Visszaviszem a papírt és a parancsnok aki ott volt, tök kedvesen lassan és érthetően megkérdezte hogy tudom mit jelent ez, hogy nem lehetek katona meg, hogy egyetértek e. Örültem, aláírtam és az életben nem leszek sorkatona.
Nekem ez tök megfelelt ez a megoldás, ingyen volt és két délelőttömbe került mindössze.
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Battlefield 6
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest