- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
dnacrew
tag
22 vagyok és idén voltam sorozáson. Meséltek fűt fát, hogyha megvan a 2kezed/lábad akkor katona leszel. Na mondom ezt megnézem magamnak. Fapofa fel, pszi teszt megír. Behívnak a pszihológus nőhöz, ott meg meséltem egy akkorát hogy orvosi vizsgálaton meg se néztek, azonnal küldtek a pszihológiára szakvéleményezésre. Ejött a nap, bementem, előszöt azt hittem ez is egy ilyen jó poén lesz. Erre elém raktak egy 580(!) kérdéses tesztet. Hát majdnem 2 óra volt mire végig értem és cseles volt mert volt benne visszakérdezés. Ugyanazt min.2 szer megkérdezték, csak ugye én szemfüles voltam. :DDD
Az eredmény ''E''. Visszaviszem a papírt és a parancsnok aki ott volt, tök kedvesen lassan és érthetően megkérdezte hogy tudom mit jelent ez, hogy nem lehetek katona meg, hogy egyetértek e. Örültem, aláírtam és az életben nem leszek sorkatona.
Nekem ez tök megfelelt ez a megoldás, ingyen volt és két délelőttömbe került mindössze.
Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmgyűjtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest