- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Oké, de pl. az én 6700xt-m több mint 2 éve, 1.5 hónapos korában kezdett artifaktolni (ami egy másik tünete a döglődő VRAM-nak, mint a lassú textúra töltődés).
Visszavettem a gyári VRAM órajelből (először 50-et, de végül -13-al is stabil azóta is), és a dolog megszűnt.
Sajnos a hardver kora nem tényező ebben a dologban.
Az RX580-on is lehet hogy rotty volt már a VRAM, vagy egyszerűen csak kevés, és kifutott belőle a progi.
Én egy próbát tennék azért mindenképpen, de te tudod. Még ha látod is másnál ugyanezt a hibajelenséget, nem biztos (vagy inkább biztos hogy nem, nálam pl. nincs) hogy mindenkinél jelentkezik. -
Fitzgerald
veterán
Én a TLoU-al is játszottam megjelenés napjától kezdődően, és nem tapasztaltam lassú karaktermodell/textúra betöltődést...ahogy az AW2-nél sem.
Viszont ez tipikusan annak a jele, ha döglődik a VRAM a kártyán.
Nem akarok vészmadárkodni, de első körben lehet meg kéne próbálnod underclockolni a VRAM-ot, és utána tesztelni egy kört. -
Fitzgerald
veterán
Ez érdekes, nálam 5800x/6700xt kombóval medium-high-ultra beállításokkal 1440p-ben van 60 körül az átlag, szerintem van egy kis procilimited 1080p-n...
Én is úgy látom, hogy alaposan túl lett lihegve a gépigény dolog, pl. Starfield ennél rosszabbul nézett ki, és sokkal rosszabbul futott...(nem mellesleg még szar játék is volt).
És eddig minden percét élvezem, párhuzamosan játszom az első résszel éppen (elsőt még nagyon régen végignyomtam, csak azért tolom most le megint, hogy up-to-date legyek a sztori kapcsán).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest