- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
válasz
Zsolt72FA #125 üzenetére
Szia..
Tételesen
21:9 szerintem egyedibb, karcsúbb volt, talán ezért melegedettt jobban.
Kézbevevéshez valamelyik Sony központban, esetleg az ALZA ban van lehetőség szerintem.
Ezt az alacsony képfrissítés dolgot nem értem, nem láttam emiatt beakadni. Ez az energiatakarékosság része és szerintem figyeli mikor van aktív használat. Tűző napon is látni, és gyorsabban reagál a fényváltozásra mint más telók.
Hűtés..azért játéknál nem jéghideg, de a nagy test meg az aktiv hűtés jobbá teszi a telefont. Dupla koppost nem használok...nem tudom hogy ez android tudomány e vagy más? Vibramotor nekem jó, a vaku/zseblámpa kimondottan erős...sokkal erősebb mint egy ájfon 15 pro' Kamerákat tanulmányozom még, Nekem a régi szoftver megszokott volt. Kicsit a 170mm es végén esik szét a kép, a középső 24mm es kamera viszont nagyon jó. Ujjlenyomat olvasó néha szórakozik, ez az 5II n is megvolt, a Huawei ebben is sokkal jobb..és azon az arcfelismerés is hasznos volt. Nem tudom ez az erősebb védelem vagy a bénázás miatt van így.
Tehát a telefon nagyon jó, ed kell hozzá a Sony szerelem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)