- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgyi
senior tag
válasz
stomek76 #147 üzenetére
Köszönöm a vissza jelzést! Igazából már hetek óta rágódóm a vásárláson. A kicsit borsos ár, és a kijelző PWM értékétől való félelem ami eddig eltántorított. A másik készülék a Honor Magic 6 Pro lenne, amit most 280K-ért meg tudnék venni, szemben a Sony 450K + ajándék fejhallgató kombóval. Annál az ívelt kijelző a kapszula bevágással, ami nem annyira tetszene, viszont eddig azt olvastam/láttam tesztekben, hogy az egyik legszemkímélőbb kijelzővel rendelkezik. Imádtam a régi Sony telefonjaim, emiatt is van versenyben. Lassan dönteni kellene, amíg élnek az "akciók"!
A WH-1000XM4 fejhallgatót mennyiért lehetne eladni, esetleg? Azzal valamicskét faragnék az áron.
-
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Régebben elég sok Sony Ericsson, illetve Sony készülékem volt, nagyon szerettem őket, sőt mai napig meg vannak.
Nagyon hezitálok az Xperia 1 VI illetve Honor Magic 6 Pro között. Itt a Sony élmény és a számomra megfelelőbb kijelző kialakítások tetszenének, viszont tesztekben elég alacsony PWM értéket mérnek a kijelzőjén. Ami számomra lehet hátrányos lenne, mivel érzékeny a szemem rá. Nektek zavaró alacsony fényerő mellett a kijelzője, vagy no para?
Esetleg valakinek valami személyes tapasztalat mindkét készülékkel, melyik a javasoltabb? (Elnézést a kérdésért a Sony topikban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával