- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
válasz
stomek76 #163 üzenetére
Örülök
Most akartam írni hogy Alza kicsomizott... Volt egy 5 II gyári tok, ez ennél jobb...az egy picit hamarabb öregedett. A fényképezésre visszatérve: természetes a Sony képe, az új PRO szoftverek jól kezelhetőek...a szellemkép hibát amiről írtok..nem tapasztaltam
MÁS: éppen most állok át a vezetékes zárt SONY V600-as fülhallgatóra, a TEMU ról rendeltem hozzá fülpárnátpárnát a pántra. És nagynehezen kaptam 1 VI tokot. Ritka mint a fehér holló..
-
simongab
senior tag
válasz
stomek76 #151 üzenetére
A gyári tok nagyon pattent, főleg a gyűrüvel... Képernyővédő volt rajta pár hónapig, leszedtem, ezért már van rajta pár apró karc. Prémium érzés a mart vágott üveg a szép gombok és zényleg a sziget nélküli kijelző miatt van. Az optikák is nagyon szépen lettek elhelyezve..az ájfon itt is szar drumó, az új szigete botrányos, a 6 évvel ezelőtti USANKA által kivégzett Huawei is mennyire elegánsan intézte az érzékelők és kamera helyét az előlapon. Üzemidő szerintem nagyon rendben van, képernyő gyönyörű, nem vibrál, CineAlta mód nem hiszem hogy másoknál szóba jöhet, és a videofelvétel mostani frissítéssel jött S- Cinetone is ütős. Hang funkciókról már nem beszélek mert ott is ki lett minden maxolva... MÁS: az ujjlenyomat olvasó zizzenése Android 15 után engem idegesít. Valaki talált a problémára kreativ módszert ?
-
simongab
senior tag
válasz
kbadam83 #138 üzenetére
Nekem a japán mániám miatt lett elcserélve a Sony egy Huawei P60 pro-ról. A Huawei jobb képeket csinált a Sony fotós szempontból a camera pro miatt kezelhetőbb, fényképezőszerűbb. Mozgóképben meg egyértelműen a Sony. Ez a Android 15-tel jött fissítés egy kicsit zavar...szerintem megoldják mert idegesítő hogy ahogy hozzáérek a leolvasóhoz rezeg a telefon. Van egy olyan lehetőség hogy a lezárt telefon bekapcsológombját megnyomom és utána érintem az ujjlenyomatot... de ez is bénakacsa megoldás... Az ájfon hüjebiztos és túlhájpolt szar őslelet szép színes zárt op rendszerrel LG kijelzővel Sony fényképezővel kinai akkuval és jobb esetben 1 gramm titánnal... Még most is töltőt kér minden ájfonos délután ;-) Kínaiak 2 évvel előttük vannak. Vagy 3...
-
simongab
senior tag
válasz
Zsolt72FA #125 üzenetére
Szia..
Tételesen
21:9 szerintem egyedibb, karcsúbb volt, talán ezért melegedettt jobban.
Kézbevevéshez valamelyik Sony központban, esetleg az ALZA ban van lehetőség szerintem.
Ezt az alacsony képfrissítés dolgot nem értem, nem láttam emiatt beakadni. Ez az energiatakarékosság része és szerintem figyeli mikor van aktív használat. Tűző napon is látni, és gyorsabban reagál a fényváltozásra mint más telók.
Hűtés..azért játéknál nem jéghideg, de a nagy test meg az aktiv hűtés jobbá teszi a telefont. Dupla koppost nem használok...nem tudom hogy ez android tudomány e vagy más? Vibramotor nekem jó, a vaku/zseblámpa kimondottan erős...sokkal erősebb mint egy ájfon 15 pro' Kamerákat tanulmányozom még, Nekem a régi szoftver megszokott volt. Kicsit a 170mm es végén esik szét a kép, a középső 24mm es kamera viszont nagyon jó. Ujjlenyomat olvasó néha szórakozik, ez az 5II n is megvolt, a Huawei ebben is sokkal jobb..és azon az arcfelismerés is hasznos volt. Nem tudom ez az erősebb védelem vagy a bénázás miatt van így.
Tehát a telefon nagyon jó, ed kell hozzá a Sony szerelem.... -
simongab
senior tag
2 hónap után néhány gondolat. Egy X5 II-em volt és most egy éve egy P60 Pro -m. Japánmániás vagyok és november óta próbáltam a Huawei-t elcserélni egy Sony 1 V -re ...végül sikerült egy a VI-ra. Ami az X5 II- ben jobb volt: Kecsesség, státusz LED, egyedi kialakítás. Az újnak pattentebb a kivitele..nem kopós anyagok, korszerűbb forma, brutál akku és sokkal jobb fotós képességek (ami nálam fontos). Sokat lehet baszkurálni a fotós részt a P60-at is, talán ez visszafogottab alap képet csinál, az IMX 888 szenzor (ami az V-ös sorozatban és a P60 ban van 24mm)...brutáljó. Szoftveresen jobb mint a régiek, nem csúszkálnak el véletlenszerűen az ikonok, kicsit talán a felülről lehúzható gyorsgombokat nehéz megszokni. A telefon nem melegszik mint az elődök. Az új Camera PRO szerintem sok előnnyel jár...de nem oylan fényképezős mint az régebbi ketté szedett app. Nagyon várom a mozgóképes programrészt, szeptemberre igérik. Ez a telefon most 5 évig marad ha nem törik össze. Aksia fogja bírni támogatást kap, és a fotós rész fizikai paraméterei sokáig élvonalban maradnak. Ha kérdés merül fel szívesen válaszolok...
-
simongab
senior tag
Kapott egy EISA dijat. Nemsokára leírom a tapasztalataimat a műszerről
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!