- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
deja vu #9041 üzenetére
sajnos valószínűleg sehol. amikor a -25% akció indult, én asszem 2 nappal később (június elején) beszéltem a sony-val, hogy miért nincs raktáron sehol a 18-105 F4, amikor akció van. a srác tök normális volt, utánanézett, és mondta a dátumokat: június 23, július 17, augusztus 9, szeptember eleje...
azt hittem viccel, de nem: havi 1 db obit kap az ország. végül megrendeltem, megérkezett rá kb 1 hétre, de azóta sincs raktáron sehol, szóval ha nem is ennyire durva a helyzet, sajnos a havi 1-2 obi a standard.
elméletileg a sony nem tekinti igazán piacnak a keleti régiót, ezért ide csak a "maradékból" szállítanak.így sajnos teljesen hihető, hogy augusztus közepén lesz. rendeld meg, max visszamondod. amúgy az eu-ban sok helyen van raktáron, szóval rendelés esetén akár korábban is megjöhet (a 18-105 az eu-ban sem nagyon volt kapható akkor szinte sehol - most se).
Ipadipad: az a kis zörgős cucc volt az első, amit leszedtem a gépről, rögtön az első felvétel visszanézése után
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest