- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
konyi79 #13800 üzenetére
Attól még, hogy FF, nem minden a mosás. Boke a hasonló áron menő de ált. f2.8-as filmes 35-ösöknek sem szokott erőssége lenni. Az alapjául szolgáló Canon 35 f2-nek sem volt. S ahogy 80hun is írta, eléggé téma- és tárgytáv-függő. Egy másik tesztben pont erősségének hozták ki a bokét, és inkább a lágysága és olcsó felépítése miatt húzták le (lágyság lehet, hogy gyártási szórás is, a DR tesztben nem tűnik ennyire látványosan lágynak). Ha már ideges bokét emlegettek, ez szerintem labdába sem rúg a Noktonhoz képest, amit Rapid az előbb mutatott.
"De ehhez nagyon elszánt hipszternek kell lenni."
Ehhez meg nagyon elvakult techbuzinak, már bocs
Mindkét linkelt tesztben volt jópár teszt-fotó, ami alapján képernyő-méretben egyáltalán nem vészes az eredmény, sőt, egészen használhatónak tűnik. Láttam és használtam már ennél sokkal rosszabb obikat is, ahol már képernyő-méretben üvöltöttek az optikai hibák; mégis sikerült velük összhatásilag jó / érdekes képeket is lőni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy rengeteg híres fotót olyan gépekkel és objektívekkel lőttek meg, amihez ez alapján bottal sem nyúlnátok hozzá.
A 88 USD-s új árával nem csodát kell várni, de nem is annyira rossz, mint ahogy beállítjátok.
Na mindegy, csak megemlítettem, mint ultra-budget AF-es opció. Nálam 35-ösre a jelenlegi kínálatból ez lenne versenyben, illetve a Samyang 35 f2.8, ha majd leakciózzák. AF-esek közül az összes többi opció (Zony 35 f2.8, f1.4, Canon 35 f2 IS, f1.4L, Sigma 35 f1.4 Art, Tamron 35 f1.8) ezeknek a többszörösébe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged