Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
konyi79 #13800 üzenetére
Attól még, hogy FF, nem minden a mosás. Boke a hasonló áron menő de ált. f2.8-as filmes 35-ösöknek sem szokott erőssége lenni. Az alapjául szolgáló Canon 35 f2-nek sem volt. S ahogy 80hun is írta, eléggé téma- és tárgytáv-függő. Egy másik tesztben pont erősségének hozták ki a bokét, és inkább a lágysága és olcsó felépítése miatt húzták le (lágyság lehet, hogy gyártási szórás is, a DR tesztben nem tűnik ennyire látványosan lágynak). Ha már ideges bokét emlegettek, ez szerintem labdába sem rúg a Noktonhoz képest, amit Rapid az előbb mutatott.
"De ehhez nagyon elszánt hipszternek kell lenni."
Ehhez meg nagyon elvakult techbuzinak, már bocs
Mindkét linkelt tesztben volt jópár teszt-fotó, ami alapján képernyő-méretben egyáltalán nem vészes az eredmény, sőt, egészen használhatónak tűnik. Láttam és használtam már ennél sokkal rosszabb obikat is, ahol már képernyő-méretben üvöltöttek az optikai hibák; mégis sikerült velük összhatásilag jó / érdekes képeket is lőni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy rengeteg híres fotót olyan gépekkel és objektívekkel lőttek meg, amihez ez alapján bottal sem nyúlnátok hozzá.
A 88 USD-s új árával nem csodát kell várni, de nem is annyira rossz, mint ahogy beállítjátok.
Na mindegy, csak megemlítettem, mint ultra-budget AF-es opció. Nálam 35-ösre a jelenlegi kínálatból ez lenne versenyben, illetve a Samyang 35 f2.8, ha majd leakciózzák. AF-esek közül az összes többi opció (Zony 35 f2.8, f1.4, Canon 35 f2 IS, f1.4L, Sigma 35 f1.4 Art, Tamron 35 f1.8) ezeknek a többszörösébe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest