Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
+1 Szerintem is.
Ár / szenzor / fókuszsebesség / burst / méret / videó hatszögben nekem az A6000 adja ki a legjobban az igényeimet. Fuji túl drága, CaNikon túl nagy, M4/3 meg vagy lassabb fókusz, vagy gyengébb videóban, vagy drágább. Nem flame-et akarok, csak nekem ez adta ki a legjobban.Az olyan apróságokról meg nem is beszélve, hogy amikor asszonyka fotóz engem a géppel, rárakom neki a világ legautomatább módjára, és teljesen jó képeket csinál úgy is, ha a gépre van bízva kb minden.
Így még ő is élvezi, és jóváhagyja az újabb költéseketAmúgy, nekem sose volt tükrös gépem, de minap volt kezemben Canon tükrös gép. Az ott feature, hogy nem azt látom a keresőben, mint amilyen a kép lesz? Mármint, beltér, szülinap, a keresőben tök sötét volt minden, rokon mondta, hogy jó lesz az, lőjem, és visszanézve tényleg normális lett a kép, nem alulexpós. Ez így rendben van, ez ilyen? EVF-el nekem baromi szokatlan volt (tudom, jöhetnek a kövek, hogy én nem jártam ki a DSLR sulit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest